שקד מצופה תאנה טארט: Crostata di Fichi Mandorlati הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לכם זרעי שומר, סוכר ממתקים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Paleo שקדים איור Quickbread, קרוסטטה שקדים חמוציות, ו קרוסטטה תאנה ושקד טרייה.
הוראות
1
בקערה של מעבד מזון, דופק את השקדים עם השומר ו aniseeds, עד פירורים כמובן טופס.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים 1 כוס קמח, 6 כפות חמאה, סוכר, מלח ודופק 10 עד 12 פעמים כדי ליצור את המרקם של פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
3
מוסיפים את תערובת הביצים ואת הדופק 8 עד 10 פעמים, רק עד המאפה מתחיל לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
4
חמאה מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
להפוך את התערובת על לוח מקומח קלות וליצור כדור. לשטח את הכדור ולחץ את הבצק לתוך מחבת טארט, המכסה את הקרקעית ואת הצדדים. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
דקור את פני המאפה במזלג ואפה 12 עד 14 דקות, או עד זהב מוצק וחיוור. מגניב ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בסיר בינוני, לשלב את השמנת, עלה דפנה, aniseeds, וזרעי שומר על חום גבוה ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום ולתת את הקרם להחדיר ולהפחית על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הסר את המחבת מן הלהבה, לכסות ולהניח בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
לטאטא את הקרם, ביצה, ואת הסוכר ' ממתקים לתוך קערה קטנה, מיזוג בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
החל מהבסיס, חתוך כל תאנה כמעט לחצי, והשאיר את קצה הגזע ללא פגע. ממלאים כל תאנה בשקד, לוחצים את החצאים יחד, ומעמידים כל תאנה בקליפה.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובה
( 23)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
13
יוצקים את רפרפת סביב התאנים. אבק העליון עם סוכר חום ואופים במשך 25 דקות, או עד פודינג מוגדר המילוי הוא זהב כהה. מגניב במשך 10 דקות, ואז להסיר את הצדדים של המחבת, מגניב 20 דקות לפני ההגשה.