מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, שמנת, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, ו טארט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את הקמח, חמאה, שמנת חמוצה במעבד מזון דופק לשלב. כאשר הבצק יצר כדור, לטפוח עם ידיים מקורנות קלות לתחתית וצדדים של מחבת טארט 10 אינץ 'ungreased עם תחתית נשלפת 1/2 אינץ' צדדים, או צלחת au gratin עגול.
אופים במשך כ 18 דקות, עד הקרום מוגדר אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו להתקרר בעת הכנת המילוי.
4
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כדי להפוך את המילוי:לקלף לחתוך עבה את התפוחים. מסדרים את פרוסות התפוח במעגלים חופפים על גבי הקרום, עד שהוא מכוסה לחלוטין. מילוי יתר של הקרום, כמו תפוחים יתכווץ במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
מערבבים את החלמונים, שמנת חמוצה, סוכר וקמח ומכים עד חלקה.