קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט תפוחים

טארט תפוחים
מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, שמנת, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, ו טארט תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את הקמח, חמאה, שמנת חמוצה במעבד מזון דופק לשלב. כאשר הבצק יצר כדור, לטפוח עם ידיים מקורנות קלות לתחתית וצדדים של מחבת טארט 10 אינץ 'ungreased עם תחתית נשלפת 1/2 אינץ' צדדים, או צלחת au gratin עגול.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
אופים במשך כ 18 דקות, עד הקרום מוגדר אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו להתקרר בעת הכנת המילוי.
4
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כדי להפוך את המילוי:לקלף לחתוך עבה את התפוחים. מסדרים את פרוסות התפוח במעגלים חופפים על גבי הקרום, עד שהוא מכוסה לחלוטין. מילוי יתר של הקרום, כמו תפוחים יתכווץ במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
מערבבים את החלמונים, שמנת חמוצה, סוכר וקמח ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
יוצקים את התערובת על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ואופים במשך כ 1 שעה, עד פודינג קובע והוא זהוב חיוור בצבע. לכסות עם אוהל רדיד אלומיניום אם הקרום מקבל כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
9
להעביר את מחבת טארט למתלה תיל להתקרר. כאשר מגניב, להסיר את הקיר בצד של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים את הריבות או ג ' לי ומיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2
מורחים עם מברשת מאפה מעל החלק העליון של טארט חם.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
3
מגישים חם טארט, בטמפרטורת החדר או מקורר.
4
מקשטים עם נענע טרי.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה