קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות30
ציון בריאות4
מגזין

טארטלטים סקווש עם פסטו כרוב

טארטלטים סקווש עם פסטו כרוב
טארטלטים סקווש עם פסטו כרוב יכול להיות רק קטוגני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 30 מנות עם 165 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם כרוב תינוקות, גבינת קומטה, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. ספגטי סקווש עם פסטו כרוב, דלעת בלוט צלויה עם פסטו קייל, ו וולינגטון סלק וסקווש עם פסטו קייל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. זורקים את הדלעת והשום עם שמן הקוקוס על תבנית עם מסגרת ומפזרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל. צולים, זורקים באמצע הדרך, עד שהדלעת רכה וזהובה, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמן קוקוסשמן קוקוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מכינים את הפסטו: מקלפים את השום הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מפזרים קורט מלח ומועכים עם הצד השטוח של סכין השף להכנת משחה; מעבירים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שפים סכיןשפים סכין
4
מוסיפים את הפקאנים ודופקים עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
5
מוסיפים את הכרוב ו 1/4 כפית מלח ודופקים עד לקצוץ. כשהמנוע פועל מוסיפים בהדרגה את שמן הזית והמחית לתערובת אחידה. (ניתן להכין את הפסטו יום קדימה; מכסים ומכניסים למקרר עד שהוא מוכן להרכבה.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
כרובכרוב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מסדרים את קליפות הפילו על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מוסיפים כ 1 כפית פסטו לכל אחד, ולאחר מכן מוסיפים 1 או 2 חתיכות של סקווש ומפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
אופים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים חם.
10
צילום: ג ' ף האריס/סטודיו ד.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב טארטלט עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.