קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות30
ציון בריאות4
מגזין

טארטלטים סקווש עם פסטו כרוב

טארטלטים סקווש עם פסטו כרוב
טארטלטים סקווש עם פסטו כרוב יכול להיות רק קטוגני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 30 מנות עם 165 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם כרוב תינוקות, גבינת קומטה, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. ספגטי סקווש עם פסטו כרוב, דלעת בלוט צלויה עם פסטו קייל, ו וולינגטון סלק וסקווש עם פסטו קייל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. זורקים את הדלעת והשום עם שמן הקוקוס על תבנית עם מסגרת ומפזרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל. צולים, זורקים באמצע הדרך, עד שהדלעת רכה וזהובה, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שמן קוקוסשמן קוקוס
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מכינים את הפסטו: מקלפים את השום הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מפזרים קורט מלח ומועכים עם הצד השטוח של סכין השף להכנת משחה; מעבירים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
שפים סכיןשפים סכין
4
מוסיפים את הפקאנים ודופקים עד שהם טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
5
מוסיפים את הכרוב ו 1/4 כפית מלח ודופקים עד לקצוץ. כשהמנוע פועל מוסיפים בהדרגה את שמן הזית והמחית לתערובת אחידה. (ניתן להכין את הפסטו יום קדימה; מכסים ומכניסים למקרר עד שהוא מוכן להרכבה.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
כרובכרוב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מסדרים את קליפות הפילו על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מוסיפים כ 1 כפית פסטו לכל אחד, ולאחר מכן מוסיפים 1 או 2 חתיכות של סקווש ומפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
אופים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים חם.
10
צילום: ג ' ף האריס/סטודיו ד.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב טארטלט עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.