טארטלטים סקווש עם פסטו כרוב
טארטלטים סקווש עם פסטו כרוב יכול להיות רק קטוגני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 30 מנות עם 165 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם כרוב תינוקות, גבינת קומטה, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. ספגטי סקווש עם פסטו כרוב, דלעת בלוט צלויה עם פסטו קייל, ו וולינגטון סלק וסקווש עם פסטו קייל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. זורקים את הדלעת והשום עם שמן הקוקוס על תבנית עם מסגרת ומפזרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל. צולים, זורקים באמצע הדרך, עד שהדלעת רכה וזהובה, בערך 15 דקות.
מכינים את הפסטו: מקלפים את השום הקלוי.
מפזרים קורט מלח ומועכים עם הצד השטוח של סכין השף להכנת משחה; מעבירים למעבד מזון.
מוסיפים את הפקאנים ודופקים עד שהם טחונים דק.
מוסיפים את הכרוב ו 1/4 כפית מלח ודופקים עד לקצוץ. כשהמנוע פועל מוסיפים בהדרגה את שמן הזית והמחית לתערובת אחידה. (ניתן להכין את הפסטו יום קדימה; מכסים ומכניסים למקרר עד שהוא מוכן להרכבה.)
מסדרים את קליפות הפילו על תבנית עם נייר אפייה.
מוסיפים כ 1 כפית פסטו לכל אחד, ולאחר מכן מוסיפים 1 או 2 חתיכות של סקווש ומפזרים גבינה.
אופים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
צילום: ג ' ף האריס/סטודיו ד.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב טארטלט עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.