קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

טארטלטים של בייקון תרד

טארטלטים של בייקון תרד
ניתן להכין את טארטלטים של בייקון תרד תוך כ-40 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 43 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 30. אם יש לך רצועות בייקון הודו, תרד, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טארטלטים של בייקון, טארטלטים תרד פילו פריכים, ו טארטלטים של תרד וגבינת עיזים.

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים את ששת המרכיבים הראשונים עד לקבלת תערובת אחידה. כפית מילוי לקליפות טארט.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מפזרים בייקון; אופים 2-5 דקות יותר או עד שהמילוי מתייצב והקליפות משחימות קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארטלט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "