קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

טארטלטים של סופלה לימון

טארטלטים של סופלה לימון
צריך מתאבן צמחוני? טארט לימון סופלה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, ביצים, מלח ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tartlets לימון Soufflé, טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות, ו טארט לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
2
תוסיף חמאה. באמצעות פניות on / off, לחתוך חמאה עד צורות ארוחה גס.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
מוסיפים חלמונים ומעבדים עד ליצירת גושים לחים. לאסוף בצק לכדור. מחלקים ל 6 חלקים שווים. הקש 1 חלק בצק מעל הצדדים התחתון ומעלה של 4 1/4 - ל 4 1/2 אינץ 'קוטר טרטלט מחבת עם 3/4 אינץ' -צדדים גבוהים תחתון נשלף. חזור עם הבצק שנותר, ויצרו 6 טארט בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת, מכסים בפלסטיק ומקררים 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
אופים קרום עד הזהב, לחיצה עם גב של מזלג אם קרום בועה, על 20 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
להקציף ביצים, חלמונים, 3/4 כוס סוכר, קליפת לימון בקערת מתכת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים קערה על סיר של מים רותחים בקושי; לטאטא עד הסוכר מתמוסס, על 1 דקה. מערבבים במיצי לימון וליים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף עד שהתערובת מתעבה, כ 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום; להוסיף חמאה 3 תוספות, לטאטא עד חלקה. מסננים לימון curd דרך מסננת בסדר לתוך קערה בינונית. לחץ על פלסטיק ישירות על פני השטח של קורט. צמרמורת עד קר, לפחות 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מקום 1 1/4 כוסות לימון curd בקערה גדולה; מילואים. מחלקים את שאריות הקרד בין קרום הטרטלט, מתפשטים באופן שווה על תחתית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים מלח ומכים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 6 כפות הנותרים סוכר, מכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים חצי חלבוני ביצה לתוך יוגורט לימון שמורות. מקפלים בעדינות בלבנים שנותרו. מחלקים תערובת ביצה-לבן בין טארטלים, איטום לקצוות קרום ו mounding במרכז.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
9
אופים עד המילוי הוא חום זהוב ולהגדיר, על 13 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
בואו tartlets לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות. לדחוף את תחתית המחבת למעלה, לשחרר טארטלים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מעבירים טארט לצלחות. טארטרי אבק עם אבקת סוכר ומגישים חמים או לתת לעמוד עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב