טארטלטים של קוויקי תותים
Tartlets תות Quickie הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 50 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חמאה, לימון, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: Quiche Quickie Quickie Quickie, טארט תות, ו טארט תות.
הוראות
הכן את הפרי: באמצעות מקלף ירקות מגע קל, להסיר את ההתלהבות ממחצית הלימון. נסה להסיר את ההתלהבות בחתיכות קטנות ולהשאיר את הפיט (החלק הלבן) מאחור. מיץ לימון לתוך קערה בינונית ומערבבים את גרידת, סוכר מגורען, ותותים. מכסים את הקערה ומקררים עד מוכן להרכיב את עוגות.
הפוך את הבלילה: באמצעות מסננת או נפה בסדר רשת, לנפות יחד את הסוכר והקמח של ממתקים לקערה בינונית. השתמש בידיים שלך כדי לדחוף את הסוכר והקמח דרך המסננת כדי להפוך את הסינון קל יותר.
להקציף בחמאה ומיץ תפוזים.
השתמש בגיליון עוגיות או הפוך תבנית מעוטרת, אפייה על הדלפק, וודא שהתחתית נקייה. מעיל עם שכבה דקה של ספריי בישול. כפית נדיבה של הבלילה ליד פינת הסדין ולהשתמש מרית קיזוז קטן להפיץ אותו דק לתוך אליפסה קטנה, מושלמת, על 3 1/2 - על ידי 2 1/2-אינץ'. הקפד להשאיר על סנטימטר בין אליפסות כי הם יתפשטו קצת כאשר הם אפויים. אתה אמור להיות מסוגל להתאים על 10 על הסדין בבת אחת.
אופים את קליפות טארט: יש מוכן פח מאפין מיני או קרטון ביצים נקי.
שים את הטיילים בתנור ואופים עד חום בהיר, 8 עד 11 דקות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ובעוד הטואילים עדיין חמים, השתמש במרית אופסט כדי להעביר את הטואיל מדף האפייה לקופסת המאפין. באמצעות האצבעות, לחץ למטה במרכז כדי ליצור קליפה המחקה את הצורה של כל כוס מאפין. הצדדים יהיו חופפים או להיות גבוה יותר מאשר כוס מאפין. זה בסדר גמור. המטרה שלך היא לעשות קונכייה טארט מיני למלא עם תותים. חזור עם tuiles הנותרים, עובד עם רק אחד בכל פעם. אם הטיילים מתקררים יותר מדי על תבנית האפייה לפני דפוס ואינם גמישים, להחזיר את הסדין לתנור החם לרגע כדי לשחרר אותם לפני המשך.
תן לקליפות טארט להתקרר לחלוטין.
זיגוג פירות יער: מסננים את הנוזל מן התותים ויוצקים אותו לתוך מחבת קטנה. מבשלים מעל חום בינוני כדי להפחית עד שהוא הופך להיות syrupy ומופחת בחצי, על 4 דקות. אפשר להתקרר מעט, ואז לשפוך אותו בחזרה על התותים, ולזרוק להתמזג.
הסר את הפגזים מהפח מאפין. שים מנה קטנה של שמנת חמוצה בתחתית של כל קליפה העליון עם כמה תותים. להרכיב ולאחר מכן לאכול מיד. הם הופכים לספוגיים במהירות.