קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות14
ציון בריאות44
מגזין

טבלת פולנטה

טבלת פולנטה
טבלה של פולנטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1134 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם אגוז מוסקט, פרמזן, חזיר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב חומצת לימון אתה יכול לעקוב אחר זה המנה העיקרית עם פאי ליים מפתח עם קרום ג'ינגרסנאפ כמו קינוח. עם כפית ציון 83%, המנה הזו מצוינת. נסו פולנטה עם עגבניות טריות ופריך פרמזן / פולנטה קלה, קרוסטה די פולנטה קון קיקוריה (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן, ו מדליוני די פולנטן א פרושוטו אל פורנו-מדליוני פולנטה אפויים עם חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול וכבד, שלבו 6 כוסות מים קרים, השמנת והמלח. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. מקציפים בהדרגה את הפולנטה בזרם איטי ויציב.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מקציפים עד שהנוזל רותח שוב והגרגרים מושעים בנוזל. המשיכו להקציף כדי שהפולנטה לא תחרוך. ברגע שזה מגיע לרתיחה, עברו לכף עץ ובחשו כל כמה דקות עד שהפולנטה שמנת ללא שום שמץ של גריטיות, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הפונטינה, הפרמזן ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
5
מרפדים שולחן בנייר קצבים ויוצקים את הפולנטה על השולחן, במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
6
מגישים עם רוטב פסטו בזיליקום ורוטב בולונז. (הרטבים האלה משתלבים נהדר גם עם פסטה.)
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
בזיליקום פסטובזיליקום פסטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
הכינו אמבט מי קרח בקערה גדולה, והביאו לרתיחה סיר מים גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
שים את הבזיליקום במסננת גדולה וצלל אותו לתוך המים הרותחים. טובלים מיד את כל הבזיליקום ומערבבים כך שהוא יבלוט באופן אחיד. בלאנש במשך כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מוציאים, מנערים את עודפי המים, ואז טובלים את הבזיליקום באמבט מי הקרח ומערבבים שוב כך שיתקרר מהר ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
10
מסננים היטב.
11
סוחטים את המים מהבזיליקום בידיים עד שהם יבשים מאוד. קוצצים גס את הבזיליקום ומכניסים לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מוסיפים את שמן הזית, צנוברים, שום, ויטמין סי אם משתמשים ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים למשך 30 שניות לפחות. באופן זה, הירוק של הבזיליקום יצבע היטב את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
מוסיפים את הגבינה ואת הדופק לשלב. הפסטו ישמור מספר ימים בכלי אטום היטב במקרר. עושה על 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1
מניחים את הפורצ ' יני במים חמים ומשרים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מסננים, שומרים את הנוזל ואז קוצצים את הפורצ ' יני.
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את העגל והחזיר, שוברים אותו בכף עץ. מבשלים 2 דקות, ואז מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות ל" זיעה", כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את השום והרוזמרין ומבשלים עד שהשום שחום קלות, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים כ -4 דקות לקרמל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מוסיפים את היין ו -2 כפות מיץ פורצ ' יני. מבשלים 1 דקה להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את הציר שנותר, את מחית העגבניות והפטרוזיליה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
10
מקשטים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
11
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
ממלאים סיר בינוני באמצע הדרך במים קרים ומוסיפים נקניקיות. מביאים לרתיחה ומכבים את הלהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
תנו לנקניקיות לשבת במים עד שהמים התקררו לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
14
מוציאים נקניקיות מהמים ושומרים עד שהם מוכנים לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
15
חצוי את עגבניות השרי. זרעים ופורסים את הפלפלים לג ' וליאן, מקלפים ופורסים את הבצל, בסגנון מרק. פורסים דק את פלפלי הסרנו ואת שיני השום. בקערת ערבוב גדולה זורקים את כל הירקות יחד עם החומץ הבלסמי, שמן הזית, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
16
יוצקים את התערובת על מגש תנור גדול ואופים כ 1 שעה ערבוב מדי פעם, כך שהוא מבשל באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
17
מוציאים מהתנור כאשר הירקות מבושלים במלואם ומשחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
18
נותנים להתקרר מעט ומערבבים פנימה בזיליקום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
19
צולים את הנקניקיות העלומות על אש בינונית-גבוהה עד לקבלת קרמל יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום קצוץ טריעלי בזיליקום קצוץ טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים ארוזים היטבעלי בזיליקום טריים ארוזים היטב14ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2pintsכפית רוזמרין מיובשכפית רוזמרין מיובש1צביטהקורט אבקת חומצה אסקורבית (ויטמין סי), לא חובהקורט אבקת חומצה אסקורבית (ויטמין סי), לא חובה4עד 6 פטריות פורצ'יני מיובשותעד 6 פטריות פורצ'יני מיובשות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פונטינה גרוסהגבינת פונטינה גרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק11 קילו קישואים,רוזמרין טחוןרוזמרין טחון11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שום, טחוןשום, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שום קצוץשום קצוץ10שיני שוםשיני שום1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות חזיר טחוןאונקיות חזיר טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות עגל טחוןאונקיות עגל טחון9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)8נקניקיות איטלקיותנקניקיות איטלקיות11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זיתשמן זית6(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי2(חוֹרֶף)פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת4פלפל צ'ילי סראנו או פלפלים חלפינופלפל צ'ילי סראנו או פלפלים חלפינו3(חוֹרֶף)צנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים2בצל צהוב בינוני, קצוץפולנטה טחונה דקהפולנטה טחונה דקה14ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח אפור ופלפל שחור טחון טרימלח אפור ופלפל שחור טחון טרי1צביטהקורט מלח ים, רצוי מלח אפורקורט מלח ים, רצוי מלח אפור14ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים, עדיף מלח אפורמלח ים, עדיף מלח אפור596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב מרינדה או רסק עגבניותרוטב מרינדה או רסק עגבניות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עגל (או ציר עוף איכותי)ציר עגל (או ציר עוף איכותי)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה6בצל צהובבצל צהוב6פלפלים צהוביםפלפלים צהובים