טבעוני פעמיים תפוחי אדמה אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טבעוני פעמיים אפוי תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, פפריקה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 346 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו טבעוני יווני פעמיים תפוחי אדמה אפויים, תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, ו בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375ºF וממפים תבנית אפייה קטנה, מעוטרת בנייר קלף לא מסונן.פורסים כל תפוח אדמה בחצי אורך. בזהירות לגרוף את עיסת, באמצעות כפית או כפית אשכוליות, משאיר על 1/4 אינץ ' של עור תפוחי אדמה עיסת שלם.
שים את עיסת תפוחי האדמה, שעועית לבנה, חלופת חלב, אבקת שום, ו 1/8 כפית מלח בבלנדר או מעבד מזון ולעבד עד חלקה. אם התערובת היא עדיין גבשושי, להוסיף אלטרנטיבה חלב יותר, 1 כף בכל פעם, כדי להשיג עקביות חלקה.
שים את תערובת תפוחי האדמה בקערה בינונית. מערבבים בעדינות את הבצל והפלפל.באמצעות כף גדולה או שקית צנרת, כף או צינור אחד שישית של תערובת תפוחי אדמה לתוך כל עור תפוח אדמה.
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה מוכן.
מפזרים את צמרות כל תפוח אדמה עם פפריקה, תיבול איטלקי, מלח ופלפל לפי הטעם.אהלו את תבנית האפייה בנייר כסף ואפו במשך 40 דקות. לחשוף ואופים במשך 15 עד 20 דקות או עד צמרות פריך מעט זהב. מגניב במשך 5 עד 7 דקות לפני המנות.