טבעות בצל "מטוגנות" פריכות
טבעות בצל "מטוגנות" פריכות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, בצל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טבעות בצל פריכות מטוגנות, טבעות בצל פריכות מטוגנות, ו טבעות בצל פריכות.
הוראות
חותכים בצל לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ומופרדים לטבעות. בחר הגדול 12 טבעות, הזמנה הנותרים פרוסות בצל לשימוש אחר.
לטאטא יחד חלב חמאה ביצה לבן בקערה קטנה עד מעורבב.
Dredge טבעות בצל בקמח; לטבול לתוך תערובת חלב חמאה, ציפוי היטב. לדלות שוב בקמח, ומניחים על תבנית אפייה.
חום 2 כפית. שמן במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. הטי מחבת לתחתית המחבת.
להוסיף 4 טבעות בצל למחבת, ומבשלים 1 דקה בכל צד או עד הזהב. נגב מחבת נקייה. חזור על הנוהל פעמיים עם טבעות בצל שנותרו ושמן.
מניחים טבעות בצל מטוגנות על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 3 דקות. הפעל טבעות בצל, ואופים 3 דקות נוספות.
טבעות בצל "מטוגנות" מוכות בירה: הכינו את המתכון לפי הוראות הצעד הפחיתו את החמאה ל-1/4 כוס, וקטפו יחד עם בירה קלה של 1/4 כוס ו-1 לבן ביצה. המשיכו בצעדים 3, 4 ו-5 לפי ההוראות.
למנה (4 טבעות בצל): קלוריות 118 (0% משומן); שומן 8g (שבת 8g, מונו 1g, פולי 7g); חלבון 3g; פחמימות 5g; סיבים 1g; Chol 0mg; ברזל 6mg; נתרן 340mg; Calc 19mg.