טבעות מאפה מטוגנות
טבעות מאפה מטוגנות יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 140 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך גרידת לימון, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: טבעות מאפה שבדיות, טבעות בצל מטוגנות, ו טבעות בצל מטוגנות.
הוראות
להביא חלב, חמאה, מלח, גרידה לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר מעל חום גבוה, ערבוב רק עד החמאה נמסה, ולאחר מכן להפחית את החום עד בינוני.
מוסיפים את הקמח בבת אחת, ערבוב נמרצות עם כף עץ עד שהתערובת חלקה ומתרחקת מהצד של המחבת, 1 עד 2 דקות.
הסר מחום וקריר מעט, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, ערבוב נמרצות לאחר כל תוספת עד חלקה.
חום 2 אינץ ' של שמן בסיר כבד עמוק 4 ליטר (רצוי תנור ברזל יצוק הולנדי) על חום גבוה בינוני עד רושמת מדחום 182°.
לנפות יחד סוכר וקינמון לקערה.
בעוד שמן הוא חימום, לגלגל כפות מעוגלות של בצק לכדורים עם ידיים עמומות ולשים אותם על גיליון משומן של פלסטיק לעטוף. להרים כדור ולעשות חור באמצע עם האגודל שלך, ואז להכניס את הידית של כף עץ בחור. כאשר השמן מגיע 360 ° F, בזהירות להוריד את הבצק על ידית לתוך שמן, ולאחר מכן בעדינות להרחיב את החור עם תנועה מעגלית של כף עד הבצק עולה על פני השטח, על 30 שניות (אל תדאג אם כמה לשבור פתוח).
הסר את הכף, עוזב buñuelo בישול בשמן, ולחזור עם 4 כדורים יותר. מטגנים, פונים מדי פעם, עד הזהב עמוק מבושל דרך, 6 עד 7 דקות.
ניקוז בקצרה על מגבות נייר. הפוך bunuelos חם בתערובת סוכר למעיל.
טופס ומטגנים יותר buñuelos, בקבוצות של 5, באותו אופן.
* זמין בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות, ובדין & DeLuca (877-826-9246).