טבעות עירית שמנת יכולות להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. תמורת 50 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לארוחה זו יש 162 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-9 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו פתיתי תפוחי אדמה, סוכר, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. עם ציון ספונקולרי של 24%, המנה הזו גרועה למדי. תפוחי אדמה קרמיים, תפוחי אדמה שמנת, וטבעות בצל אפויות עם רוטב טבילה שמנת צ'יפוטלה - 5 נקודות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר מחממים את החלב, 6 כפות חמאה, פתיתי תפוחי אדמה ומים ל-120°-130°.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על תבנית אפייה משומן; לצבוט קצוות יחד ליצירת טבעת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
11
בעזרת מספריים, גזרו מהקצה החיצוני לשני שליש מהדרך לכיוון מרכז הטבעת ב-1 אינץ'. מרווחים. הפרד מעט רצועות; סובב כדי לאפשר למילוי להופיע. ממיסים את החמאה הנותרת; להבריש מעל הטבעת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
12
מפזרים שומשום או פרג. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמלית. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להשחמה קלה.
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "