טבעת פודינג גזר דורשת כשעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 6 ומחירו 56 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 32 גרם שומן ובסך הכל 484 קלוריות . אם יש לכם אבקת אפייה, ביצה, אגוז מוסקט טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 29% , וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טבעת גזר , טבעת גזר ופודינג גזר .
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית צינור או תבנית צרורה.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
תנור
2
מקציפים יחד חמאה וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
2-3/4 כוסות שיבולת שועל לבישול מהיר
קרם
3
מוסיפים ביצה ומים; למזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בשר צבי מבושל חתוך לקוביות
ביצה
4
מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח, אגוז המוסקט והקינמון בקערה נפרדת; לערבב לתוך תערובת החמאה המוקרמת. מערבבים פנימה את הגזר המגורר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
גזר
2-3/4 כוסות שיבולת שועל לבישול מהיר
מוסקט
פטריות מורל טריות, פרוסות
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
יוצקים באופן שווה לתבנית שפופרת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, כשעה.
פודינג בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "