"טו-די-פוריי-פיצה"
כדי למות המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם catsup, בשר טחון, כדי 2 כיכרות לחם שיפון צד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון) (מתכונים דומים).
הוראות
נקניק ובשר חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; ניקוז.
מוסיפים גבינה ומערבבים על אש נמוכה עד מומס.
להוסיף catsup ורוטב ווסטרשייר. תערובת בשר כפית על פרוסות שיפון על ידי כףחופן; לארגן על גיליון אפייה משומן קלות.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות, או עד בועות גבינה ולחם הוא פריך.