מרק בייקון וביצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק בייקון וביצה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 627 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, פטרוזיליה קרועה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, לעטוף ארוחת בוקר קליפורניה (אבוקדו, ביצה, בייקון & יותר!), ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון בסיר בינוני על אש בינונית עד פריך, על 7 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת עם כפית מחוררת, ואז משליכים את כל אבל 2 כפות טפטוף מהסיר. בעוד הבייקון מבשל, לזרוק את קוביות הלחם עם שמן זית על תבנית אפייה ומתבלים עם מלח ופלפל.
אופים עד זהב פריך, על 8 דקות.
מוסיפים את השום לטפטפי הבייקון ומבשלים עד מעט זהוב, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את המרק, 1 1/2 כוסות מים, קליפת הפרמזן ו 2 כפות פטרוזיליה; מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
התאם את החום כך המרק הוא בקושי רותח. אחד בכל פעם, לפצח כל ביצה לתוך קערה קטנה להחליק בעדינות לתוך המרק. Poach עד רק להגדיר, על 2 דקות.
מעבירים את הביצים בכפית מחוררת לקערות מרק בודדות. מערבבים 1 כוס פרמזן ואת הנותרים 2 כפות פטרוזיליה לתוך מרק מתבלים עם מלח ופלפל. מצקת את המרק לתוך הקערות העליון עם קרוטונים, בייקון ושאר 1/4 כוס פרמזן.