טוויקסט
Twixt עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, אבקת סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מתכונים דומים.
הוראות
עבור בסיס העוגיות:בקערה קטנה להכות יחד ביצה ותמצית וניל עד חלמון נשבר באופן שווה בשילוב; להפריש.
מערבבים קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה בקערה של מעבד מזון ודופק כמה פעמים כדי לאוורר ולשבור את כל גושים.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת נראית כמו חול, כ -25 (1 שניות) פולסים.
מוסיפים תערובת ביצה ודופק רק עד שהבצק מגיע יחד, כ -10 (1 שניות) פולסים. טופס לתוך דיסק שטוח, מלבני, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מניחים בצק על פיסת נייר קלף בגודל 14 אינץ', קמח קל, ומתגלגלים לאליפסה בגודל 13 על 8 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ'. (עבודה במהירות, כי הבצק יהיה קשה לגלגל כפי שהוא מתחמם.)
מעבירים נייר קלף עם בצק לסדין אפייה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים לפחות 15 דקות.חותכים את הבצק לריבוע 12 על 7 אינץ 'וחותכים לעוגיות 3-1 / 2 על 3/4 אינץ' (אתה צריך לפחות 24). פירס כל עוגייה ארבע או חמש פעמים עם מקל אכילה או בסיס של מדחום.
מניחים על תבנית אפייה ומבשלים עד חום זהוב, כ -15 דקות.
הסר מתלה חוט ולתת מגניב. בינתיים, תכיני את הקרמל.עבור הקרמל: לרסס תבנית אפייה 13 על 9 אינץ 'עם ספריי בישול, ולאחר מכן קו המחבת עם פיסת נייר קלף 16 על 13 אינץ', משאיר כמה סנטימטרים של אוברנג על כל צד. תניח בצד.
שלב את כל החומרים למעט תמצית וניל בסיר 4 ליטר עם תחתית כבדה מצויד מדחום ממתקים ומניח מעל חום בינוני גבוה. מערבבים תערובת עד הסוכר מתמוסס לחלוטין, על 2 דקות. לשטוף את החלק הפנימי של המחבת עם מברשת מאפה רטוב כדי למנוע התגבשות. מרתיחים תערובת, מחבת מתערבלת מדי פעם (אבל לא ערבוב), עד סירופ הוא ב 120°, כ 8 דקות.מיד להסיר את הסיר מחום, מערבבים בתמצית וניל, ויוצקים קרמל למחבת אפייה מוכנה. באמצעות מרית גומי משומנת, קרמל להפיץ באופן שווה במחבת. מיד ללחוץ 24 עוגיות, פירסינג בצד למטה, לתוך קרמל, משאיר מקום ביניהם לחתוך אותם מאוחר יותר.
בואו להתקרר עד הקרמל הוא כבר לא חם למגע ומחזיק חריץ קל כאשר נלחץ עם האצבע, על 40 דקות.
מקום מילוי במקרר עד קרמל הוא מוצק וניתן לחתוך בקלות, כ 40 דקות.
הסר מילוי מחבת האפייה ללוח חיתוך, צד קרמל למטה, וכן, באמצעות סכין חדה, לחתוך סביב כל עוגייה. מקלפים נייר קלף, מניחים ממתקים לא מכוסים על קרש חיתוך, צד קרמל למטה, וגוזמים עודפי קרמל. מיד מניחים על תבנית אפייה מרופדת בקלף, בצד העוגייה למטה, וממוקמים במקרר עד שהקרמל קשה, לפחות 10 דקות. (הערה: עדיף לעבוד באזור מגניב עבור צעד זה.) בינתיים, מזג שוקולד.עבור ציפוי שוקולד:כדי למזג שוקולד, למלא קערה גדולה עם 2 סנטימטרים של מים קרים, להוסיף 3 עד 4 קוביות קרח, ולהניח בצד.להביא סיר מלא 1 עד 2 סנטימטרים של מים לרתיחה מעל חום גבוה; פעם מבשלים, לכבות את החום.
מניחים 18 אונקיות של השוקולד בקערה יבשה חסינת חום. הגדר את הקערה על הסיר ומערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין ומגיע 48°. (ודא שוקולד לא בא במגע עם מים או יעלה על120. אם קורה, להתחיל מחדש, כמו השוקולד הוא כבר לא שמיש.)
להוסיף 6 אונקיות הנותרים שוקולד ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומקרר ל 80 ° F. כדי להאיץ את תהליך הקירור, אחרי כל השוקולד נמס למקם את הקערה על אמבט המים הקרים שמורות. בינתיים, תוציא ממתקים בלי כיסוי מהמקרר.החזירו את הקערה לסיר ומערבבים עד שהשוקולד מגיע ל-86 ° F; מיד מסירים מהחום. אל תסיר את המדחום מהקערה; בדוק את הטמפרטורה מעת לעת כדי לוודא שהיא נשארת בין 29° ו87. (שוקולד חייב להישאר בטווח טמפרטורה זה בזמן טבילה או שזה לא להגדיר כראוי.) לשמור על הסיר על חום נמוך ולהשתמש בו לחמם שוקולד כמו necessary.To בדוק אם שוקולד הוא מזג כראוי, להפיץ שכבה דקה על נייר קלף ולמקם אותו במקרר במשך 3 דקות כדי להגדיר. אם שוקולד מתקשה חלקה וללא פסים, זה כראוי מזג. (אם זה לא מזג כראוי, אתה צריך לחזור על התהליך.) קו גיליון אפייה עם נייר קלף. זרוק ממתקים אחד בכל פעם, צד עוגייה למטה, לתוך שוקולד מזג. כסה את צד הקרמל עם יותר שוקולד, ולאחר מכן הסר ממתק. כדי לעשות זאת, להחזיק שני מזלגות ארוחת ערב ביד אחת, חוצה את הקצוות של הידיות כדי ליצור V, עם tines הצביע החוצה. כאשר אתה מסיר כל ממתק, הקש על המזלגות מספר פעמים על קצה הקערה לגרד את החלק התחתון של המזלגות על פני הקצה כדי לנגב את כל שוקולד עודף.
מניחים טוויקסט על תבנית האפייה על ידי הטיית המזלגות כך שהקצה של כל ממתק נוגע במחבת מצופה קלף, ואז בצורה חלקה למשוך את המזלגות החוצה. חזור עד שכל החטיפים יטבלו.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד שנקבע לחלוטין, לפחות 20 דקות.לקצץ כל שוקולד עודף מן הקצוות של ממתקים ומניחים טוויקסט במיכל אטום. Twixt יימשך עד שלושה שבועות במקרר או עד חודשיים במקפיא.
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.