קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

טוויקסט

טוויקסט
Twixt עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, אבקת סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
עבור בסיס העוגיות:בקערה קטנה להכות יחד ביצה ותמצית וניל עד חלמון נשבר באופן שווה בשילוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה בקערה של מעבד מזון ודופק כמה פעמים כדי לאוורר ולשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת נראית כמו חול, כ -25 (1 שניות) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
מוסיפים תערובת ביצה ודופק רק עד שהבצק מגיע יחד, כ -10 (1 שניות) פולסים. טופס לתוך דיסק שטוח, מלבני, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים בצק על פיסת נייר קלף בגודל 14 אינץ', קמח קל, ומתגלגלים לאליפסה בגודל 13 על 8 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ'. (עבודה במהירות, כי הבצק יהיה קשה לגלגל כפי שהוא מתחמם.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
7
מעבירים נייר קלף עם בצק לסדין אפייה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים לפחות 15 דקות.חותכים את הבצק לריבוע 12 על 7 אינץ 'וחותכים לעוגיות 3-1 / 2 על 3/4 אינץ' (אתה צריך לפחות 24). פירס כל עוגייה ארבע או חמש פעמים עם מקל אכילה או בסיס של מדחום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מקלות אכילהמקלות אכילה
8
מניחים על תבנית אפייה ומבשלים עד חום זהוב, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
הסר מתלה חוט ולתת מגניב. בינתיים, תכיני את הקרמל.עבור הקרמל: לרסס תבנית אפייה 13 על 9 אינץ 'עם ספריי בישול, ולאחר מכן קו המחבת עם פיסת נייר קלף 16 על 13 אינץ', משאיר כמה סנטימטרים של אוברנג על כל צד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
10
שלב את כל החומרים למעט תמצית וניל בסיר 4 ליטר עם תחתית כבדה מצויד מדחום ממתקים ומניח מעל חום בינוני גבוה. מערבבים תערובת עד הסוכר מתמוסס לחלוטין, על 2 דקות. לשטוף את החלק הפנימי של המחבת עם מברשת מאפה רטוב כדי למנוע התגבשות. מרתיחים תערובת, מחבת מתערבלת מדי פעם (אבל לא ערבוב), עד סירופ הוא ב 120°, כ 8 דקות.מיד להסיר את הסיר מחום, מערבבים בתמצית וניל, ויוצקים קרמל למחבת אפייה מוכנה. באמצעות מרית גומי משומנת, קרמל להפיץ באופן שווה במחבת. מיד ללחוץ 24 עוגיות, פירסינג בצד למטה, לתוך קרמל, משאיר מקום ביניהם לחתוך אותם מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
בואו להתקרר עד הקרמל הוא כבר לא חם למגע ומחזיק חריץ קל כאשר נלחץ עם האצבע, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
12
מקום מילוי במקרר עד קרמל הוא מוצק וניתן לחתוך בקלות, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
13
הסר מילוי מחבת האפייה ללוח חיתוך, צד קרמל למטה, וכן, באמצעות סכין חדה, לחתוך סביב כל עוגייה. מקלפים נייר קלף, מניחים ממתקים לא מכוסים על קרש חיתוך, צד קרמל למטה, וגוזמים עודפי קרמל. מיד מניחים על תבנית אפייה מרופדת בקלף, בצד העוגייה למטה, וממוקמים במקרר עד שהקרמל קשה, לפחות 10 דקות. (הערה: עדיף לעבוד באזור מגניב עבור צעד זה.) בינתיים, מזג שוקולד.עבור ציפוי שוקולד:כדי למזג שוקולד, למלא קערה גדולה עם 2 סנטימטרים של מים קרים, להוסיף 3 עד 4 קוביות קרח, ולהניח בצד.להביא סיר מלא 1 עד 2 סנטימטרים של מים לרתיחה מעל חום גבוה; פעם מבשלים, לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
בר סוכריות טופי אנגלי, קצוץבר סוכריות טופי אנגלי, קצוץ
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
קרש חיתוךקרש חיתוך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
מניחים 18 אונקיות של השוקולד בקערה יבשה חסינת חום. הגדר את הקערה על הסיר ומערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין ומגיע 48°. (ודא שוקולד לא בא במגע עם מים או יעלה על120. אם קורה, להתחיל מחדש, כמו השוקולד הוא כבר לא שמיש.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
הסר את הקערה מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
16
להוסיף 6 אונקיות הנותרים שוקולד ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומקרר ל 80 ° F. כדי להאיץ את תהליך הקירור, אחרי כל השוקולד נמס למקם את הקערה על אמבט המים הקרים שמורות. בינתיים, תוציא ממתקים בלי כיסוי מהמקרר.החזירו את הקערה לסיר ומערבבים עד שהשוקולד מגיע ל-86 ° F; מיד מסירים מהחום. אל תסיר את המדחום מהקערה; בדוק את הטמפרטורה מעת לעת כדי לוודא שהיא נשארת בין 29° ו87. (שוקולד חייב להישאר בטווח טמפרטורה זה בזמן טבילה או שזה לא להגדיר כראוי.) לשמור על הסיר על חום נמוך ולהשתמש בו לחמם שוקולד כמו necessary.To בדוק אם שוקולד הוא מזג כראוי, להפיץ שכבה דקה על נייר קלף ולמקם אותו במקרר במשך 3 דקות כדי להגדיר. אם שוקולד מתקשה חלקה וללא פסים, זה כראוי מזג. (אם זה לא מזג כראוי, אתה צריך לחזור על התהליך.) קו גיליון אפייה עם נייר קלף. זרוק ממתקים אחד בכל פעם, צד עוגייה למטה, לתוך שוקולד מזג. כסה את צד הקרמל עם יותר שוקולד, ולאחר מכן הסר ממתק. כדי לעשות זאת, להחזיק שני מזלגות ארוחת ערב ביד אחת, חוצה את הקצוות של הידיות כדי ליצור V, עם tines הצביע החוצה. כאשר אתה מסיר כל ממתק, הקש על המזלגות מספר פעמים על קצה הקערה לגרד את החלק התחתון של המזלגות על פני הקצה כדי לנגב את כל שוקולד עודף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
17
מניחים טוויקסט על תבנית האפייה על ידי הטיית המזלגות כך שהקצה של כל ממתק נוגע במחבת מצופה קלף, ואז בצורה חלקה למשוך את המזלגות החוצה. חזור עד שכל החטיפים יטבלו.
מרכיבים שתצטרך
בר סוכריות טופי אנגלי, קצוץבר סוכריות טופי אנגלי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד שנקבע לחלוטין, לפחות 20 דקות.לקצץ כל שוקולד עודף מן הקצוות של ממתקים ומניחים טוויקסט במיכל אטום. Twixt יימשך עד שלושה שבועות במקרר או עד חודשיים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
בר סוכריות טופי אנגלי, קצוץבר סוכריות טופי אנגלי, קצוץ
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
19
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.