טונה איטלקית
טונאן Italiano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 583 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, שמן זית, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט טונה איטלקי, איטלקית אמפיאנית, ו ביצים איטלקית.
הוראות
בסיר גדול מחממים שמן זית על אש בינונית.
מטגנים שום בשמן עד להזהבה. מערבבים בצל ומים ומבשלים עד הבצל רך. מערבבים את הטונה עם שמן, זיתים, שעועית, מלח שום ופלפל. מכסים, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים בזמן שהפסטה מתבשלת.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. לזרוק פסטה עם תערובת טונה, העליון עם רומנו ומגישים.