טונה גבינה מערבולת תבשיל
תבשיל גבינת טונה מערבולת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 452 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל הטונה של אוהבי הגבינה, תבשיל טונה מצופה גבינה, ו תבשיל הטונה של אוהבי הגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). גריז 1 1/2 או 2 תבשיל קדרה ליטר.
בקערה קטנה, לשלב תערובת אפייה עם 2/3 כוס חלב ללוש עד הבצק מושך יחד. להפוך את הבצק על משטח מקומח וליצור מלבן 1/4 ל 1/2 אינץ ' עבה. מסדרים 1/2 מגבינת פימנטו ופימנטוס על הבצק ומגלגלים את הבצק לאורך.
חותכים את הגליל ל 6 חלקים שווים.
בסיר גדול, לבשל בצל ופלפל בל בחמאה עד רך.
יוצקים מרק לסיר, יחד עם 1 כוס חלב, טונה, ו 1/2 של גבינת פימנטו. מבשלים את התערובת על חום בינוני עד הגבינה נמסה.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת תבשיל מוכן. מסדרים את 6 פרוסות הבצק, בצד חתוך למטה, על גבי הרוטב בצלחת התבשיל. לדחוף את הבצק לתוך הרוטב.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות או עד whirls הם חום זהוב.