גשו לסופר וקנו טונה, אבוקדו, זרעי דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי דלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת דלעת כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Tostadas טונה מקסיקנית, טונה Tostadas, ו Tostadas מקסיקני אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים 2 סיבובים מכל טורטיה עם חותך עוגיות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיח
3
מברשת שני הצדדים של טורטיות עם 1 כף שמן ומפזרים 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מניחים סיבובים בשכבה 1 על יריעות עוגיות; אופים עד פריך וקצוות הם זהב, 10 עד 12 דקות.
יוצקים רוטב מעל ומערבבים בעדינות את המעיל, מנסה לא לשבור את אבוקדו. תערובת טונה כפית על סיבובים טורטילה. למעלה עם הנותרים 1 כף זרעי דלעת נשאר 1/3 של בצל ירוק.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.