טונה צרובה
טונה צרוב ני ניואז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפה, ושלם 30 דיאטה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן זית, פלפל, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: טונה צרובה, סלדה ני ניואואז עם טונה צרובה במחבת, ו סלט ניקויז טונה צרוב.
הוראות
מניחים ביצים בסיר גדול. מכסים במים עד 1 אינץ ' מעל ביצים. מביאים רק לרתיחה.
מסירים מהאש; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
מסננים; מגניב במי קרח 5 דקות. קלף ביצים; חותכים כל ביצה ל -4 פרוסות.
מניחים תפוחי אדמה במחבת; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 12 דקות.
מוסיפים שעועית ומבשלים 3 דקות.
ניקוז; לצלול שעועית לתוך קרח מים עבור 1 דקה.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מפזרים טונה עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
הוסף טונה למחבת; מבשלים 2 דקות מכל צד או עד לדרגת האלילות הרצויה.
שלב את שארית המלח, השמן, החומץ והחרדל בקערה קטנה, תוך ערבוב עם מטרפה.
מוסיפים עגבניות וזיתים; לזרוק. מחלקים ביצים, תפוחי אדמה, שעועית וטונה בין 4 צלחות; למעלה עם תערובת עגבניות.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר, ו רוז-יין הם הבחירות המובילות שלי לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. מרלו עמק רוברט מונדבי נאפה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים בטרורים שונים במובהק של עמק נאפה, כולל קרנרוס, קפיצת צבאים ו אוקוויל מחוזות. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, התכה מורחבת, יישון בחביות עץ אלון צרפתי ובקבוק ללא סינון, שיפרו את מורכבות היין. יין זה טעים עם מנות ראשונות וגבינות רבות. אחד מזיווגי האוכל האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריית בר ומלית אגוזים. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או ירך חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים עסיסיים של היין.