קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

טונה צרובה

טונה צרובה
טונה צרוב ני ניואז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפה, ושלם 30 דיאטה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן זית, פלפל, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: טונה צרובה, סלדה ני ניואואז עם טונה צרובה במחבת, ו סלט ניקויז טונה צרוב.

הוראות

1
מניחים ביצים בסיר גדול. מכסים במים עד 1 אינץ ' מעל ביצים. מביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
3
מסננים; מגניב במי קרח 5 דקות. קלף ביצים; חותכים כל ביצה ל -4 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים תפוחי אדמה במחבת; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים שעועית ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
ניקוז; לצלול שעועית לתוך קרח מים עבור 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
מסננים היטב.
8
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מפזרים טונה עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
10
הוסף טונה למחבת; מבשלים 2 דקות מכל צד או עד לדרגת האלילות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
חותכים דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
12
שלב את שארית המלח, השמן, החומץ והחרדל בקערה קטנה, תוך ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מוסיפים עגבניות וזיתים; לזרוק. מחלקים ביצים, תפוחי אדמה, שעועית וטונה בין 4 צלחות; למעלה עם תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר, ו רוז-יין הם הבחירות המובילות שלי לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. מרלו עמק רוברט מונדבי נאפה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו
רוברט מונדבי עמק נאפה מרלו
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים בטרורים שונים במובהק של עמק נאפה, כולל קרנרוס, קפיצת צבאים ו אוקוויל מחוזות. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, התכה מורחבת, יישון בחביות עץ אלון צרפתי ובקבוק ללא סינון, שיפרו את מורכבות היין. יין זה טעים עם מנות ראשונות וגבינות רבות. אחד מזיווגי האוכל האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריית בר ומלית אגוזים. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או ירך חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים עסיסיים של היין.