קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

טונה צרובה עם סלט תפוחי אדמה של ניקואז

טונה צרובה עם סלט תפוחי אדמה של ניקואז
טונה צרובה עם סלט תפוחי אדמה של ניקואז עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 417 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים קשות, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עוגת קפה כמו קינוח. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 82%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלט ניקויז טונה צרוב, סלט ניקויז עם טונה צרובה, ו סלט ני-ניואז אסייתי עם טונה שומשום שחור צרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה על 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
טפטוף עם שמן; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 דקות למשך 30-35 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב כל 10 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
בקערה גדולה שלבו את תפוחי האדמה, העגבניות, הבצל, השעועית, הזיתים, הביצים והצלפים. בקערה קטנה, לטאטא את מרכיבי ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מטפטפים מעל סלט וזורקים למעיל.
6
מברישים סטייקים בשמן; מפזרים מלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים טונה על אש בינונית-גבוהה במשך 2-3 דקות מכל צד לבינונית-נדירה או עד שהיא ורודה מעט במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
חותכים ל-1/2 אינץ'. פרוסות. מחלקים סלט תפוחי אדמה בין ארבע צלחות. למעלה עם טונה.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
מגישים עם בגט ומפזרים בזיליקום אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייקים טונה כל אחד)סטייקים טונה כל אחד)1אוראו ממולאים כפוליםמשחת אנשובימשחת אנשובי1באט מומסבגט לחם צרפתי ובזיליקום טרי טחון, לא חובהבגט לחם צרפתי ובזיליקום טרי טחון, לא חובה12 כפיות אבקת שוםצלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה fingerling, לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה fingerling, לחתוך לחתיכות 1 אינץ1שן שום, טחוןשן שום, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים יווניים מגולענים, קצוציםזיתים יווניים מגולענים, קצוצים2ביצים מבושלות היטב, קצוצותביצים מבושלות היטב, קצוצות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות ירושה, זרע וקצוץעגבניות ירושה, זרע וקצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1אוראו ממולאים כפוליםקליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית ירוקה שמיר כבוש, חתוך לחתיכות בגודל 1/2 אינץשעועית ירוקה שמיר כבוש, חתוך לחתיכות בגודל 1/2 אינץ2עגבניות שזיף, זרע וקצוץעגבניות שזיף, זרע וקצוץ1קטןבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

יין מרלו, פינו נואר ורוז ' י הם בחירה מצוינת לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. הר הגאווה כרמים מרלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
כרמי הר הגאווה מרלו
כרמי הר הגאווה מרלו
אף מפואר של שזיף בהיר, דובדבן, עלה כותרת של ורדים,תות ואגוז מציג יין מפתה שמגדיר את בלוטות הטעם. החיך מרובד ושופע, ומבטא גלים גליים של פרי אדום השזורים זה בזה על ידי חיך אמצע עשיר וחומציות תוססת. 7% קברנה סוביניון מגוש הסלע הוולקני וגוש גבעת הרוקי קוורץ שולבו בכדי להוסיף עומק ומבנה ליין. בעוד שלעתים קרובות אנו מתארים את המרלו הזה כ" מרלו של חובב מוניות", 2011 מדגים מה הופך את המרלו לכל כך יפה ומיוחד כמו ריכוז יין זני, מרקם חלק אך מלא, עדינות ואקס פקטור חמקמק שיש לו " חושיות."תערובת: 93% מרלו ו -7% קברנה סוביניון.