טונה צרובה עם סלט תפוחי אדמה של ניקואז עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 417 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים קשות, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עוגת קפה כמו קינוח. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 82%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלט ניקויז טונה צרוב, סלט ניקויז עם טונה צרובה, ו סלט ני-ניואז אסייתי עם טונה שומשום שחור צרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה על 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
טפטוף עם שמן; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 דקות למשך 30-35 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב כל 10 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
בקערה גדולה שלבו את תפוחי האדמה, העגבניות, הבצל, השעועית, הזיתים, הביצים והצלפים. בקערה קטנה, לטאטא את מרכיבי ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
תוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
יין מרלו, פינו נואר ורוז ' י הם בחירה מצוינת לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. הר הגאווה כרמים מרלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
כרמי הר הגאווה מרלו
אף מפואר של שזיף בהיר, דובדבן, עלה כותרת של ורדים,תות ואגוז מציג יין מפתה שמגדיר את בלוטות הטעם. החיך מרובד ושופע, ומבטא גלים גליים של פרי אדום השזורים זה בזה על ידי חיך אמצע עשיר וחומציות תוססת. 7% קברנה סוביניון מגוש הסלע הוולקני וגוש גבעת הרוקי קוורץ שולבו בכדי להוסיף עומק ומבנה ליין. בעוד שלעתים קרובות אנו מתארים את המרלו הזה כ" מרלו של חובב מוניות", 2011 מדגים מה הופך את המרלו לכל כך יפה ומיוחד כמו ריכוז יין זני, מרקם חלק אך מלא, עדינות ואקס פקטור חמקמק שיש לו " חושיות."תערובת: 93% מרלו ו -7% קברנה סוביניון.