קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

טונה צרובה עם סלט תפוחי אדמה של ניקואז

טונה צרובה עם סלט תפוחי אדמה של ניקואז
טונה צרובה עם סלט תפוחי אדמה של ניקואז עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 417 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים קשות, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עוגת קפה כמו קינוח. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 82%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלט ניקויז טונה צרוב, סלט ניקויז עם טונה צרובה, ו סלט ני-ניואז אסייתי עם טונה שומשום שחור צרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה על 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
טפטוף עם שמן; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 דקות למשך 30-35 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב כל 10 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בקערה גדולה שלבו את תפוחי האדמה, העגבניות, הבצל, השעועית, הזיתים, הביצים והצלפים. בקערה קטנה, לטאטא את מרכיבי ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מטפטפים מעל סלט וזורקים למעיל.
6
מברישים סטייקים בשמן; מפזרים מלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים טונה על אש בינונית-גבוהה במשך 2-3 דקות מכל צד לבינונית-נדירה או עד שהיא ורודה מעט במרכז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים ל-1/2 אינץ'. פרוסות. מחלקים סלט תפוחי אדמה בין ארבע צלחות. למעלה עם טונה.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
מגישים עם בגט ומפזרים בזיליקום אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

יין מרלו, פינו נואר ורוז ' י הם בחירה מצוינת לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. הר הגאווה כרמים מרלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
כרמי הר הגאווה מרלו
כרמי הר הגאווה מרלו
אף מפואר של שזיף בהיר, דובדבן, עלה כותרת של ורדים,תות ואגוז מציג יין מפתה שמגדיר את בלוטות הטעם. החיך מרובד ושופע, ומבטא גלים גליים של פרי אדום השזורים זה בזה על ידי חיך אמצע עשיר וחומציות תוססת. 7% קברנה סוביניון מגוש הסלע הוולקני וגוש גבעת הרוקי קוורץ שולבו בכדי להוסיף עומק ומבנה ליין. בעוד שלעתים קרובות אנו מתארים את המרלו הזה כ" מרלו של חובב מוניות", 2011 מדגים מה הופך את המרלו לכל כך יפה ומיוחד כמו ריכוז יין זני, מרקם חלק אך מלא, עדינות ואקס פקטור חמקמק שיש לו " חושיות."תערובת: 93% מרלו ו -7% קברנה סוביניון.