טונה צרובה עם רוטב לימון-ווסאבי וצ'יפס וונטון חרדל חם
טונה צרובה עם רוטב לימון-ווסאבי וצ'יפס וונטון חרדל חם עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. אם יש לכם בצל ירוק טרי, מיץ לימון, רוטב סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה נהדר. מתכונים דומים: טונה צרובה עם רוטב לימון-ווסאבי וצ'יפס וונטון חרדל חם, טונה צרובה עם סלט צנון ורוטב ווסאבי, ו טונאן צרוב וסלט צנון עם רוטב ווסאבי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מסדרים עטיפות וונטון על תבנית אפייה מוכנה ספריי עם ספריי בישול. מתבלים את הצמרות במלח, פלפל שחור ואבקת חרדל, לפי הטעם.
אופים 6 דקות, עד חום זהוב פריך.
בינתיים, מעיל מחבת גריל תנור העליון או מחבת עם ספריי בישול ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה כדי לחמם מראש. מתבלים את שני הצדדים של סטייק הטונה עם מלח ופלפל שחור.
מניחים טונה על מחבת חם לצרוב 2 עד 3 דקות לכל צד עבור doneness בינוני.
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד רוטב סויה, מיץ לימון, להדביק ווסאבי, ושמן שומשום.
מעבירים טונה לצלחת הגשה ורוטב כפית מעל.
מפזרים את החלק העליון עם בצל ירוק.