טוסט ביצים שיכור
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו טוסט צרפתי קרמל שיכור, ביצים עם עגבניות על טוסט, ו ביצים מוקרמות על טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
בקערת ערבוב, להכות ביצים היטב. מערבבים בגרנד מרנייה ואגוז מוסקט. משרים לחם בביצים במשך 30 שניות בכל צד.
מחממים מחבת משומנת או מחבת על אש בינונית גבוהה. לחם גריל עד חום זהוב משני הצדדים, על 2 עד 3 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה ואופים עד לבישול יסודי, כ-2 עד 3 דקות.
באמצעות סכין חיתוך, לחתוך כיס 2 עד 3 אינץ ' בצד אחד של כל פרוסת לחם. כפית גבינה וריבות לתוך הכיסים. מסדרים על צלחת ואבק עם אבקת סוכר.
מגישים עם חמאה מסומנת וסירופ מייפל.