קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסט גבינת עיזים

טוסט גבינת עיזים
טוסט גבינת עיזים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך לחם באגט, קליפת לימון, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. נסו טוסט גבינת עיזים, טוסט גבינת עיזים, ו טוסט גבינת עיזים ושאלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מסדרים את פרוסות הלחם על 2 סדינים אפייה גדולים וכבדים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מברשת שמן זית על פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
5
אופים עד crostini הם זהב חיוור פריך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מערבבים את גבינת העז וגבינת שמנת במעבד מזון עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מוסיפים את הפטרוזיליה, הקורנית וקליפת הלימון. באמצעות לחצן הפעלה / כיבוי, דופק רק כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קליפת לימוןקליפת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
טימיןטימין
8
מורחים את תערובת הגבינה על crostini.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
9
מפזרים את הזיתים, עירית, ועוד פלפל. מסדרים את הרמת הכוסית על מגש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית
זיתיםזיתים
פלפלפלפל
10
עצה מראש: תערובת crostini וגבינה יכול להיות מוכן 2 ימים קדימה. אחסן את הקרוסטיני במיכל אטום לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים את תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
גבינהגבינה
11
בואו תערובת הגבינה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה כדי לרכך מעט לפני התפשטות מעל crostini.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
גבינהגבינה