טוסט גבינת עיזים
טוסט גבינת עיזים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך לחם באגט, קליפת לימון, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. נסו טוסט גבינת עיזים, טוסט גבינת עיזים, ו טוסט גבינת עיזים ושאלות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מסדרים את פרוסות הלחם על 2 סדינים אפייה גדולים וכבדים.
מברשת שמן זית על פרוסות הלחם.
אופים עד crostini הם זהב חיוור פריך, על 15 דקות.
מערבבים את גבינת העז וגבינת שמנת במעבד מזון עד חלקה וקרם.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הקורנית וקליפת הלימון. באמצעות לחצן הפעלה / כיבוי, דופק רק כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מורחים את תערובת הגבינה על crostini.
מפזרים את הזיתים, עירית, ועוד פלפל. מסדרים את הרמת הכוסית על מגש ומגישים.
עצה מראש: תערובת crostini וגבינה יכול להיות מוכן 2 ימים קדימה. אחסן את הקרוסטיני במיכל אטום לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים את תערובת הגבינה.
בואו תערובת הגבינה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה כדי לרכך מעט לפני התפשטות מעל crostini.