קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסט צרפתי אפוי עם הל ומרמלדה

טוסט צרפתי אפוי עם הל ומרמלדה
טוסט צרפתי אפוי עם הל ומרמלדה נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך הל טחון, x לחם ביצה, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טוסט צרפתי אפוי עם הל ומרמלדה, תבשיל טוסט צרפתי מרמלדה, ו לחם מטוגן בשומשום עם מרמלדה כתומה.

הוראות

1
חמאה 15 x 10 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2
מורחים ריבה באופן שווה על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
חותכים פרוסות באלכסון לשניים, ויוצרים משולשים. סדר משולשים לרוחב בצלחת, בצד ריבה למעלה חופפים מעט.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
4
להקציף חלב הבא 7 מרכיבים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים פודינג על לחם.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
תנו ללחם לעמוד 1 שעה, לצלות מדי פעם, או לכסות ולאוורר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו לעמוד לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
אופים טוסט צרפתי, חשוף, עד נפוח וזהוב חום, כ 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מפזרים אבקת סוכר; לשרת עם סירופ הדר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר