טוסט צרפתי אפוי עם הל ומרמלדה
טוסט צרפתי אפוי עם הל ומרמלדה נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך הל טחון, x לחם ביצה, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טוסט צרפתי אפוי עם הל ומרמלדה, תבשיל טוסט צרפתי מרמלדה, ו לחם מטוגן בשומשום עם מרמלדה כתומה.
הוראות
חמאה 15 x 10 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מורחים ריבה באופן שווה על צד אחד של כל פרוסת לחם.
חותכים פרוסות באלכסון לשניים, ויוצרים משולשים. סדר משולשים לרוחב בצלחת, בצד ריבה למעלה חופפים מעט.
להקציף חלב הבא 7 מרכיבים בקערה גדולה.
תנו ללחם לעמוד 1 שעה, לצלות מדי פעם, או לכסות ולאוורר בין לילה.
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
בואו לעמוד לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
אופים טוסט צרפתי, חשוף, עד נפוח וזהוב חום, כ 50 דקות.
מפזרים אבקת סוכר; לשרת עם סירופ הדר.