טוסט תפוחים, בייקון וצ'דר עם מיונז בצל אדום קלוי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עוד לחם, תפוח של סבתא סמית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. נסו תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל, גבינת צ'דר, בייקון ותפוח טוסט גבינה, ו צ'יזבורגרים עם בייקון הפוך עם מיונז בצל ירוק בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל מתובלת או מחבת על אש בינונית. להרכיב כריך זה בדיוק כפי שהיית כריך גבינה בגריל מסורתי: פרוסת 1 של לחם עם כמה מיונז בצל אדום, ואז העליון עם 2 פרוסות צ 'דר, בייקון, פרוסות תפוח, אז 2 פרוסות יותר של צ' דר, מסיים עם עוד פרוסת לחם מיונז מרוחה. חמאה החיצוניות של הלחם ולהעביר לגריל החם. גריל על 3 דקות לכל צד, מאז הכריך הזה הוא כל כך עבה.
הסר ללוח חיתוך ולחתוך את הכריך לשניים באלכסון לשרת.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
על תבנית אפייה קטנה, לזרוק את הבצל האדום, שמן זית, מלח ופלפל יחד. צולים בתנור במשך 25 עד 30 דקות עד הבצל הוא רך מאוד, ערבוב מדי פעם.
העברה למעבד מזון באז עד קצוץ דק.
מוסיפים את המיונז ואת הדופק עד חלקה בשילוב.