קושיקשה
מוכן ב38 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסטאדות הודו עם רוטב חמוציות חריף צ'יפוטלה

טוסטאדות הודו עם רוטב חמוציות חריף צ'יפוטלה
טוסטאדאס הודו עם רוטב חמוציות-צ'יפוטלה חריף עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d' ouvre שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, שיני שום, פלפל פובלנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. , שהוא מוצק. נסו טוסטאדאס הודו עם רוטב צ'יפוטלה חמוציות, רוטב חמוציות צ'יפוטלה דבש (המבורגרים טורקיה), ו צ'יפוטלה פיקנטי עוף Tostadas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטגן הראשון 3 מרכיבים בשמן חם במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה 6 עד 8 דקות או עד בצל הוא זהוב. מערבבים בטורקיה ושום; לבשל 2 עד 3 דקות או עד מחומם היטב. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים קונכיות טוסטדה על תבנית אפייה ב 400 במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעטפת טוסטדהמעטפת טוסטדה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מורחים פגזים עם שעועית מטוגנת; למעלה עם תערובת טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
טפטוף עם כמות קטנה של רוטב חמוציות-צ ' יפוטלה חריף.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מפזרים קסו פרסקו.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
7
אופים ב 400 במשך 10 עד 12 דקות או עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים עם כוסברה טרייה, פלחי לימון, ורוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
סיד טריזסיד טריז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.