טוסטים סקווש וכרוב
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 407 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם כפרי עבה, delicata סקווש קלופים, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: בצל, כרישה ומרק כרוב עם טוסטים Gruyere, תבשיל קנליני עם נקניקיות וכרוב וגבינה טוסטים, ו טוסטים סקווש.
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את הדלעת עם 2 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מורחים את הדלעת על תבנית אפייה וצולים במשך כ 30 דקות, פונה פעם אחת, עד רך משחימים קלות.
במחבת גדולה, לחמם את 1/4 כוס הנותרים בתוספת 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הכרוב ומבשלים עד שהוא נבול, על 8 דקות.
מוסיפים את פרוסות השום ומבשלים עד שהכרוב רך, בערך 3 דקות יותר. מתבלים את הכרוב במלח ופלפל.
מוסיפים את הדלעת וזורקים בעדינות לשלב.
מברישים את הלחם עם שמן זית וגריל על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד קלוי. תלוש את הדלעת ואת כרוב על טוסטים, העליון עם גבינה מגולח ומגישים.