Tofu Vindaloo עשוי להיות רק המתכון ההודי שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 418 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -29 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 75 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל, שעועית גרבנזו, פטריות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כשעה . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . עם ציון של 87% , המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: Tofu Vindaloo , Tofu Vindaloo ו- Tofu Vindaloo .
הוראות
1
מחממים את השמן הצמחי בתנור הולנדי או בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הג'ינג'ר ומבשלים עד שהוא ריחני ומתחיל להשחים, כ-2 דקות. מערבבים פנימה את הבצל, הכרובית והגזר. מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתרככים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
זיתים בשלים שלמים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מערבבים פנימה את אבקת הווינדלו ורסק העגבניות עד שלא נשארו גושים של רסק עגבניות. מערבבים פנימה את חלב הקוקוס, מרק הירקות ושעועית הגרבנזו. מקפלים פנימה בעדינות את הטופו והפטריות ומתבלים לפי הטעם במלח. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ-15 דקות. מערבבים מדי פעם בזמן שהווינדלו מתבשל.