טופו מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טופו מטוגן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם ערמונים מים, פטריות שיטאקי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די טוב. נסו חצילים מטוגנים חריפים וטופו, טופו מטוגן ברוטב קרמל (טאו הו Kho), ו טופו קפוא מטוגן ברוטב סויה (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס בלוק טופו לתוך 3 לוחות ארוכים לאורך. לעטוף כל לוח במגבות נייר, ולחץ כדי לסחוט עודפי מים.
מעיל מחבת גדולה עם ספריי בישול, ולאחר מכן להוסיף 2 כפיות שמן שומשום. לאחר השמן חם, להוסיף את לוחות טופו למחבת. מטגנים במשך כ 5 דקות בכל צד, או עד להשחמה עדינה.
הסר טופו ממחבת, ולפרוס לקוביות.
מוסיפים את הכפית הנותרים שמן שומשום למחבת, ומערבבים ומטגנים את ערמוני המים, פטריות ואפונה שלג.
מערבבים יחד מים ורוטב צדפות, ומוסיפים למחבת יחד עם טופו. כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ -10 דקות.