טופי שקדים פופקורן שוקולד כפול
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טופי שקדים פופקורן שוקולד כפול. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 357 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך שוקולד צ'יפס, פופקורן במיקרוגל, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: טופי-פופקורן שקדים, פופקורן טופי שקדים, ו טופי שוקולד פופקורן.
הוראות
מבשלים פופקורן במיקרוגל עד צץ.
העברה לגיליון גדול של נייר קלף.
הסר כל גרעינים שעשויים להישאר בשקית.
מניחים שבבים לבנים לתוך קערה הוכחת חום בינוני. Ramekins לעבוד נהדר.
חום במרווחים של 30 שניות עד מותך.
מוסיפים 1/2 כפית שמן קנולה ומערבבים עד שהשוקולד חלק.
מניחים שבבי נמס לתוך שקית ziploc ולחתוך פינה אחת.
מפזרים שקדים פישר על שוקולד, ולאחר מכן עם כפית, מערבבים בעדינות כדי מעיל שוקולד ושקדים.
מפזרים חצי חתיכות טופי על פופקורן מצופה ושקדים.
מניחים שבבי שוקולד לקערה הוכחה חום בינוני גם כן.
חום במרווחים של 30 שניות עד מותך.
להוסיף 1/2 כפית שמן קנולה ומערבבים עד מוחלק.
מניחים שוקולד מומס לתוך שקית ziploc נפרדת לגזור פינה.
מפזרים חתיכות טופי שנותרו ומוסיפים שקדים נוספים אם תרצה בכך.
בואו שוקולד להגדיר במשך כ 2 שעות ולאחר מכן לשרת.