קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט אגוזי לוז הונגרי

טורט אגוזי לוז הונגרי
טורט אגוזי לוז הונגרי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך מלח, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טורטה אגוז הונגרי, טורט שוקולד-אגוז הונגרי, ו טורט שוקולד-אגוז הונגרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 9 אינץ ' בקוטר מחבת springform. שורה תחתונה עם נייר קלף. מערבבים תחילה 4 מרכיבים במעבד עד אגוזים הם הקרקע בסדר כמו קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים ביצה, 1/3 כוס סוכר, ווניל בקערה גדולה עד התערובת נופלת בסרט כבד כאשר מקצף מורמים, על 5 דקות. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, מכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/4 של לבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים. לנפות חצי תערובת קמח מעל; לקפל בעדינות. לנפות את תערובת הקמח הנותרים מעל לקפל, הוספת כל אגוזים מ נפה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
נפהנפה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
טפטוף חמאה על הבלילה, קיפול בעדינות (לא overmix או הבלילה יהיה deflate).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
מעבירים את הבלילה למחבת מוכנה; אופים עד שבוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעביר מחבת למתלה; עוגה מגניבה 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חותכים סביב הצדדים מחבת כדי לשחרר את העוגה; לשחרר את הצדדים מחבת. הפוך עוגה על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר תחתית מחבת ונייר קלף. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים קורנפלור בסיר קטן כבד. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עד קורנפלור מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מקציפים בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
להקציף כל הזמן על חום בינוני גבוה עד פודינג מגיע לרתיחה ומתעבה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
העברה לקערה גדולה. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני רפרפת. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
טוחנים דק אגוזים 1 כוס עם אבקת סוכר במעבד, על 30 שניות. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות וניל לתוך פודינג. הכה בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם, ולאחר מכן הכה בתערובת אגוז הקרקע ב 4 תוספות. מקררים עד חזק מספיק כדי להתפשט, ערבוב לעתים קרובות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מערבבים משמש משמר בסיר קטן מעל חום בינוני במשך 1 דקה. לדחוף שימורים, כולל חתיכות פירות, דרך מסננת לתוך קערה קטנה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
משמרמשמר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
דק קוצצים 1/2 אגוזי לוז כוס. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך עוגה אופקית לשניים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
8
מקום 1 שכבה, לחתוך את הצד, על 8 אינץ ' בקוטר טארט פאן התחתון או קרטון עגול.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
9
מורחים באופן שווה עם שימורי משמש. למעלה עם שכבה שנייה, לחתוך את הצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
להעביר 3/4 כוס חמאה שקית מאפה מצויד טיפ כוכב גדול.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
מורחים קרם חמאה שנותר על גבי וצדדים של עוגה. לחץ 1/2 כוס אגוזי לוז קצוצים על הצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
צנרת 12 שושנות סביב קצה העליון של טורט.
13
מניחים 1 אגוזי לוז ו 1 רסיס משמש לתוך כל רוזט. להכניס למקרר עד ערכות קרם חמאה, לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות עם כיפת עוגה; לשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
14
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)