טורט אגוזי לוז שוקולד
טורט שוקולד אגוזים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . אם יש לכם קמח, אבקת סוכר, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו טורט אגוזי לוז שוקולד, טורט אגוזי לוז שוקולד, ו טורט אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי בישול, ומפזרים 2 כפיות קמח.
מניחים את אגוזי לוז במחבת בינונית nonstick. מבשלים מעל חום בינוני 6 דקות או עד קלוי קלוי, ערבוב לעתים קרובות. להפוך אגוזים על מגבת.
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות. מגניב.
מניחים אגוזי לוז במעבד מזון; תהליך עד הקרקע גס.
מוסיפים 3 כפות קמח; תהליך עד הקרקע דק.
שלב 1 סוכר מגורען כוס ו 6 מרכיבים הבאים (סוכר דרך 3 חלבונים ביצה) בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת אגוזים ומערבבים היטב. לנצח 7 חלבונים ביצה במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש תערובת ביצה לבן לתערובת קקאו; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הנותרת. כף למחבת springform מוכן.
אופים את הטורט ב 350 במשך 40 דקות או עד סט; טורט מגניב על מתלה חוט.
הסר צדדים של מחבת. מסדרים פטל על גבי טורט, לנפות אבקת סוכר על פטל.