טורט אגוזים עם ריבת פטל
טורט אגוזים עם ריבת פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. אם יש לך ביצים, אגוזי לוז, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז, טורט אגוזי לוז, ו טורט אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה אמצעית מחממים תנור ל 400°f. חמאה 13 על ידי 9 אינץ מתכת תבנית אפייה ותחתית שורה עם נייר שעווה או קלף, ואז נייר חמאה.
טוחנים אגוזים דק עם קמח, מלח, ו 2 כפות סוכר מגורען במעבד מזון.
היכו יחד חמאה ונשארו 1/2 כוס סוכר מגורען בקערה עם מיקסר חשמלי עד חיוור וקרם, על 2 דקות.
להוסיף ביצים 1 בכל פעם, מכות עד רק incorporated. מקפלים בתערובת אגוז בעדינות אבל ביסודיות.
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית אפייה ואופים עד טורט הוא השחמה קלה סביב קצוות המשרד אבל קפיצי למגע, על 15 דקות.
הפעל סכין קטנה סביב קצוות העוגה, ולאחר מכן להפוך מתלה על מחבת להעיף עוגה על מתלה.
הסר נייר, להפוך את העוגה בצד ימין למעלה, מגניב 10 דקות.
העברת עוגה ללוח חיתוך חצייה.
מורחים ריבה על גבי 1 חצי, ואז מניחים את המחצית השנייה על גבי, בצד ימין למעלה.
חותכים טורט לתוך 4 ריבועים, ולאחר מכן לחתוך כל ריבוע באלכסון למשולשים.
משולשי אבק עם סוכר ממתקים ומגישים עם ריבה נוספת אם תרצה.