טורט אגס פקאן
אם $ 1.02 למנה נופל בתקציב שלך, טורט אגס פקאן יכול להיות מצוין ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אגסים, אגוזי פקאן, תוספת גלידת חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו טורט אגס שקדים, ג'ינג'ר-אגס טורט, ו טורט אגס קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים אגסים, שומרים נוזלים. מחית אגסים בבלנדר; הוסף מספיק נוזלים שמורים למדידת 1 כוס.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה, חמאה, ביצים,
וניל, אגוזי פקאן קצוצים ומחית אגסים; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים בינוני במשך 2 דקות.
יוצקים לשני 9 אינץ ' משומנים ומקומחים. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה קטנה מקפלים תוספת מוקצפת ל 1/3 כוס תוספת חמאה.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה.
מורחים עם מחצית המילוי. זורקים אגסים עם מיץ לימון; מפזרים חצי אגסים מעל המלית.
מזלפים 2 כפות תוספת חמאה. חזור על שכבות.
מסדרים חצאי פקאן על גבי העוגה.
מזלפים את תוספת החמאה שנותרה. מקררים עד להגשה.