טורט חמאת טופי עם ציפוי שוקולד גנאש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טורט חמאת טופי עם ציפוי שוקולד גנאש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 613 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוגיות פירואט, שבבי שוקולד למחצה, חתיכות טופי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: לחם טופי חמאה חום עם שוקולד גנאש, 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, ו חמאת בוטנים מלאה עוגות שוקולד עם ציפוי גנאש שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). גריז או תחתית ספריי וצדדים של שני 9-או 8-אינץ מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח.
הפוך, אופים ועוגה מגניב כמו בימוי על תיבת 8-או 9-inch סיבובים. מקררים שכבות כ 45 דקות לטיפול קל יותר.
בינתיים, בקערה בינונית למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וקרם הקצפה נחשפים על 1 דקה 30 שניות עד 2 דקות 30 שניות, ערבוב כל 30 שניות, עד שמנת חמה. מערבבים עד שוקולד נמס וחלק. להכניס למקרר 30 עד 40 דקות או עד מגניב. מערבבים רק עד תערובת עבה מספיק כדי להפיץ אבל הוא עדיין מבריק.
חותכים כל שכבת עוגה במחצית אופקית לעשות סך של 4 שכבות. שמור שכבה עליונה 1.
מניחים 1 שכבת העוגה התחתונה, בצד לחתוך למעלה, על צלחת הגשה.
מורחים עם שכבה דקה של ציפוי; מפזרים 1/3 כוס של חתיכות טופי. חזור עם 2 שכבות נוספות.
מניחים שכבה שמורה על גבי, מעוגל בצד למעלה. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
מפזרים שאריות טופי על גבי עוגה.
מקשטים עם עוגיות פירואט. חנות מכוסה במקרר.