טורט מוקה שוקולד עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-16 סועדים . מנה אחת מהמנה מכילה כ -3 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 326 קלוריות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ-Taste of Home דורש סוכר, קמח, פקאנים וחומרי שומן. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-25 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . נסו את טורט שקדים עם קרום שקדים , טורט שקדים עם שמנת ודובדבנים , ופודינג מוקה שוקולד משולש (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה, הכינו משחה של קקאו ומים; קררו והניחו בצד. בקערה גדולה, הקציפו חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי טריפה טובה לאחר כל הוספה. מוסיפים את תמצית הוניל. מערבבים פנימה את תערובת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
ערבבו את הקמח, סודה לשתייה והמלח; הוסיפו לתערובת המוקצפת לסירוגין עם חלב חמאה, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
יוצקים לשתי תבניות אפייה עגולות משומנות ומקומחות בקוטר 23 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשת צינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
למילוי, בסיר, ערבבו קמח וחלב עד לקבלת תערובת חלקה. הביאו לרתיחה על אש נמוכה; בשלו וערבבו במשך 1-2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
7
הסירו מהאש; קררו.
8
בינתיים, הקציפו חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. המיסו את הקפה במים; הוסיפו לתערובת הקרמית יחד עם הקקאו, הווניל ותערובת החלב הקרה. הקציפו עד לקבלת תערובת אוורירית, כ-5 דקות. קפלו פנימה את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
9
חותכים כל עוגה לשתי שכבות אופקיות.
10
מניחים את השכבה התחתונה על צלחת הגשה; מכסים בשליש מהמלית. חוזרים על השכבות פעמיים. מכסים את יתרת שכבת העוגה.
11
לציפוי, בקערה גדולה, ערבבו את השומן והחמאה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את החלב, המים, תמצית הווניל, המלח וחצי מכמות סוכר הפיתה ומערבבים היטב. מוסיפים את יתרת סוכר הפיתה עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית.