טורט מרנג עם קרם מנטה
טורט מרנג עם קרם מנטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 339 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך סוכריות מנטה, חלבוני ביצה, חומץ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם לחג המולד . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טורט שקדים עם שמנת ודובדבנים , טורט שקדים , ועוגת ריבס גרמני עם מרנג .
הוראות
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מוסיפים את המים, החומץ, התמצית, המלח וצבע המאכל אם רוצים; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס.
עם עיפרון, צייר שלושה 5-in. x 8 אינץ'. מלבנים על דף נייר פרגמנט.
מניחים נייר, עם סימון עיפרון למטה, על ניירות אפייה.
מורחים מרנג באופן שווה על כל מלבן.
אופים ב-300 מעלות למשך 20 דקות. כבה את התנור; משאירים מרנגים בתנור למשך 1-1/2 שעה.
מוציאים מהתנור ומצננים על ניירות אפייה. לאחר התקררות מלאה, מסירים את המרנגים מהנייר.
במיקרוגל ממיסים שוקולד וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים על גבי מרנגים. בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים פנימה סוכריות מנטה.
מניחים מעטפת מרנג על צלחת הגשה; למעלה עם 2/3 כוס קרם מנטה. חזור על שכבות פעמיים.
מקשטים בתלתלי שוקולד וסוכריות מרוסקות נוספות.