טורט פטל שקדים
טורט פטל שקדים יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 590 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, שקדים, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 32%, וזה די רע. מתכונים דומים: טורט שקדים פטל, טורט פטל-שקדים עם גנאש שוקולד, ו גלידת מסקרפונה טורט שקדים עם קראנץ ' שקדים חמאה חומה.
הוראות
קו שני משומן 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה ומשמנים את הנייר; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים ביצים במהירות גבוהה למשך 3 דקות. מוסיפים סוכר בהדרגה, מקציפים עד שהתערובת הופכת סמיכה וצבע לימון. מקציפים וניל.
שלב קמח ואבקת אפייה; מקציפים לתערובת ביצים. בסיר קטן מחממים חלב וחמאה עד להמסת החמאה; מקציפים לבלילה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 28-32 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב לגמרי.
בינתיים, בסיר קטן, להביא מים וסוכר לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות. מערבבים פנימה אמרטו; מגניב.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד שהיא תפוחה.
מוסיפים סוכר ותמצית של קונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה. בקערה קטנה שלבו מילוי פטל ומיץ לימון; מניחים בצד.
חותכים כל עוגה אופקית לשתי שכבות.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; מברישים בסירופ 3 כפות. למעלה עם 1/3 כוס מילוי שקדים ו 1/3 כוס תערובת פטל; חזור על שכבות פעמיים.
למעלה עם שכבת העוגה שנותרה; מברישים בסירופ שנותר. פרוסט העליון ואת הצדדים של עוגה עם זיגוג. לחץ שקדים פרוסים על דפנות העוגה.
מקשטים עם פטל. מקררים עד להגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת עבור טורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "