קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טורט פטל שקדים

טורט פטל שקדים
טורט פטל שקדים יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 590 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, שקדים, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 32%, וזה די רע. מתכונים דומים: טורט שקדים פטל, טורט פטל-שקדים עם גנאש שוקולד, ו גלידת מסקרפונה טורט שקדים עם קראנץ ' שקדים חמאה חומה.

הוראות

1
קו שני משומן 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה ומשמנים את הנייר; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
בקערה גדולה מקציפים ביצים במהירות גבוהה למשך 3 דקות. מוסיפים סוכר בהדרגה, מקציפים עד שהתערובת הופכת סמיכה וצבע לימון. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שלב קמח ואבקת אפייה; מקציפים לתערובת ביצים. בסיר קטן מחממים חלב וחמאה עד להמסת החמאה; מקציפים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מורחים לתוך מחבתות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 28-32 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בינתיים, בסיר קטן, להביא מים וסוכר לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות. מערבבים פנימה אמרטו; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד שהיא תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים סוכר ותמצית של קונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה. בקערה קטנה שלבו מילוי פטל ומיץ לימון; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
חותכים כל עוגה אופקית לשתי שכבות.
10
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; מברישים בסירופ 3 כפות. למעלה עם 1/3 כוס מילוי שקדים ו 1/3 כוס תערובת פטל; חזור על שכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
11
למעלה עם שכבת העוגה שנותרה; מברישים בסירופ שנותר. פרוסט העליון ואת הצדדים של עוגה עם זיגוג. לחץ שקדים פרוסים על דפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
12
מקשטים עם פטל. מקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת עבור טורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "