קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טורט שוקולד אלגנטי

טורט שוקולד אלגנטי
טורט שוקולד אלגנטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 19 גרם שומן ובסך הכל 298 קלוריות . מתאים ל-16 ומחירו 43 סנט למנה מנות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם סוכר, סודה לשתייה, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 14% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טורט שוקולד אלגנטי , טורט גבינה אלגנטי ושרלוט שוקולד אלגנטי .

הוראות

1
למילוי מערבבים בסיר קטן את הקמח, הסוכר והמלח. מערבבים חלב וסירופ עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוס חצי וחצי1-1/4 כוס חצי וחצי
שבבי שוקולד לבן ואגוזי מקדמיה קצוציםשבבי שוקולד לבן ואגוזי מקדמיה קצוצים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
כוסות גדושות של אוכמניות, פטל ו/או תותים פרוסיםכוסות גדושות של אוכמניות, פטל ו/או תותים פרוסים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
2
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך ביצה; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
טוויסט ליקריץ אדום מתפרק (9 אינץ')טוויסט ליקריץ אדום מתפרק (9 אינץ')
3
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ווניל. מצננים לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פסים כסופים, לקישוטפסים כסופים, לקישוט
4-1/2 כוסות מרק עוף או ירקות4-1/2 כוסות מרק עוף או ירקות
4
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות מרק עוף או ירקות4-1/2 כוסות מרק עוף או ירקות
ליקריץ אדום, מחולקליקריץ אדום, מחולק
שבבי שוקולד לבן ואגוזי מקדמיה קצוציםשבבי שוקולד לבן ואגוזי מקדמיה קצוצים
ציוד שתשתמש בו
דגני מוזליקסדגני מוזליקס
5
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל אחת. מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
פסים כסופים, לקישוטפסים כסופים, לקישוט
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
6
שלב מרכיבים יבשים; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם סירופ ומים. מקציפים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 יח'. (גודל 4 מנות) ג'לטין בטעם כחול ברי במותג JELL-O1 יח'. (גודל 4 מנות) ג'לטין בטעם כחול ברי במותג JELL-O
7
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחורצבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחור
8
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות; מוציאים מהמחבתות לרשתות לצינון.
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחורצבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחור
1 חתיכה אדומה נשלפת טוויסט ליקריץ (9 אינץ')1 חתיכה אדומה נשלפת טוויסט ליקריץ (9 אינץ')
9
חותכים כל עוגה לשניים אופקית.
10
מניחים שכבה תחתונה אחת על צלחת הגשה; למרוח בשליש מהמלית. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם העוגה שנותרה. בקערה גדולה, מקציפים את מרכיבי הציפוי עד שנוצרות פסגות נוקשות; מורחים או מקטרים מעל ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חוט נעליים ליקריץ שחור, חתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'חוט נעליים ליקריץ שחור, חתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
תפוחי אדמה אדומים, קלופים, חתוכים לקוביות, מבושלים ומצונניםתפוחי אדמה אדומים, קלופים, חתוכים לקוביות, מבושלים ומצוננים
ציוד שתשתמש בו
דגני מוזליקסדגני מוזליקס

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

טורט בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "