טורט שוקולד-שקדים
אם יש לך מלח, blanched, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: טורט שוקולד-שקדים, טורט שוקולד שקדים, ו טורט שוקולד שקדים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות. טוסט השקדים על תבנית אפייה עד מוזהב קלות, 6 עד 7 דקות. מגניב מעט, ואז דופק במעבד מזון עד הקרקע דק, אבל לא דביק.
ממיסים 12 כפות חמאה והשוקולד בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים (לא נותנים לקערה לגעת במים). מערבבים עד השוקולד הוא חלק, ולאחר מכן להסיר מן החום להתקרר מעט. משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת 9 אינץ ' springform עם חמאה ומעיל עם פירורי הלחם, הקשה על עודף.
להפריש 2 כפות סוכר מגורען.
שלב את החלמונים 6 ביצה ואת הסוכר שנותר במערבל לעמוד והכה עם מצורף ההנעה על בינוני גבוה עד עבה וחיוור, על 3 דקות.
מוסיפים את גרידת התפוז, רום ומלח, ואז מכים בשוקולד המומס עד שהוא חלק.
מערבבים את השקדים הטחונים עד רק בשילוב.
בקערה נקייה, לנצח את 3 חלבונים ביצה עם מיקסר עד קצף. בהדרגה להכות את שמורות 2 כפות סוכר מגורען במהירות גבוהה עד כמעט נוקשה. מערבבים שליש מהלבנים לתוך הבלילה שוקולד, ואז לקפל בעדינות בשאר.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים עד העליון הוא מוצק וסדוק (קיסם מוכנס לתוך העוגה יהיה fudgy), 35 עד 40 דקות. מגניב על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבת ולהסיר את הטבעת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מקשטים עם סוכר של ממתקים וקצפת, אם תרצה.