אם יש לך מלח, blanched, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: טורט שוקולד-שקדים, טורט שוקולד שקדים, ו טורט שוקולד שקדים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. טוסט השקדים על תבנית אפייה עד מוזהב קלות, 6 עד 7 דקות. מגניב מעט, ואז דופק במעבד מזון עד הקרקע דק, אבל לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים 12 כפות חמאה והשוקולד בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים (לא נותנים לקערה לגעת במים). מערבבים עד השוקולד הוא חלק, ולאחר מכן להסיר מן החום להתקרר מעט. משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת 9 אינץ ' springform עם חמאה ומעיל עם פירורי הלחם, הקשה על עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שלב את החלמונים 6 ביצה ואת הסוכר שנותר במערבל לעמוד והכה עם מצורף ההנעה על בינוני גבוה עד עבה וחיוור, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
5
מוסיפים את גרידת התפוז, רום ומלח, ואז מכים בשוקולד המומס עד שהוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דבש הדרים
6
מערבבים את השקדים הטחונים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
7
בקערה נקייה, לנצח את 3 חלבונים ביצה עם מיקסר עד קצף. בהדרגה להכות את שמורות 2 כפות סוכר מגורען במהירות גבוהה עד כמעט נוקשה. מערבבים שליש מהלבנים לתוך הבלילה שוקולד, ואז לקפל בעדינות בשאר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים עד העליון הוא מוצק וסדוק (קיסם מוכנס לתוך העוגה יהיה fudgy), 35 עד 40 דקות. מגניב על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבת ולהסיר את הטבעת.