קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורטה דה היגוס (טורטה תאנה)

טורטה דה היגוס (טורטה תאנה)
אם 40 סנט למנה נופל בתקציב שלך, Torta De Higos (טורט איור) יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו טורטה דה Elotes (טורט תירס), Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), ו קרוסטיני תאנה אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פודינג: להביא חלב לרתיחה בסיר קטן או בקערה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
בסיר גדול, כבד תחתית להקציף יחד סוכר, קורנפלור, חלמוני ביצה, ומלח עד עבה מאוד וחיוור. בעוד להקציף במרץ, להוסיף 1/4 כוס חלב חם, ולאחר מכן, להוסיף חלב שנותר בזרם יציב איטי, כל הזמן whisking. (ראה הערות)
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים מקל קינמון ומביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, מטאטא כל הזמן; התערובת תעבה לעקביות של יוגורט. לאחר רפרפת החלה לרתוח, להמשיך לרתוח במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
פודינגפודינג
יוגורטיוגורט
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר מהחום ומערבבים בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
5
הסר ולהשליך מקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
6
מסננים פודינג לתוך קערה גדולה מגניב לחלוטין, לפחות 2 שעות. כדי למנוע היווצרות עור, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג. (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
7
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מערבבים קמח ואבקת אפייה בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
ב גדול, נקי, קערה יבשה לנצח חלבונים ביצה ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית נמוכה עד הלבנים לשחרר ולהתחיל קצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות רכות טופס, 1 עד 2 דקות. מוסיפים לאט את הסוכר, כמות קטנה בכל פעם, וממשיכים להכות עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
מוסיפים חלמונים ומכים רק עד לשלב. הקטנת מהירות נמוכה ולהוסיף קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם חלב, גירוד הצדדים התחתון של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
להוסיף וניל לנצח רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
12
לגרד את הבלילה לתוך ungreased 9 אינץ ' צלחת אפייה עגולה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
העברת עוגה למתלה קירור מגניב במחבת לחלוטין, 1 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
15
פוק מקורר עוגה בכל רחבי עם שיפוד.
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
16
עוגת מברשת עם סירופ תאנה 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
תאניםתאנים
17
להרכיב: למעלה עם פודינג ותאנים.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
תאניםתאנים
18
מגישים, מעבירים סירופ תאנה נוסף ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
תאניםתאנים