טורטה דה היגוס (טורטה תאנה)
אם 40 סנט למנה נופל בתקציב שלך, Torta De Higos (טורט איור) יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו טורטה דה Elotes (טורט תירס), Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), ו קרוסטיני תאנה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור פודינג: להביא חלב לרתיחה בסיר קטן או בקערה במיקרוגל.
בסיר גדול, כבד תחתית להקציף יחד סוכר, קורנפלור, חלמוני ביצה, ומלח עד עבה מאוד וחיוור. בעוד להקציף במרץ, להוסיף 1/4 כוס חלב חם, ולאחר מכן, להוסיף חלב שנותר בזרם יציב איטי, כל הזמן whisking. (ראה הערות)
מוסיפים מקל קינמון ומביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, מטאטא כל הזמן; התערובת תעבה לעקביות של יוגורט. לאחר רפרפת החלה לרתוח, להמשיך לרתוח במשך 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה ווניל.
מסננים פודינג לתוך קערה גדולה מגניב לחלוטין, לפחות 2 שעות. כדי למנוע היווצרות עור, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג. (ראה הערות).
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-325 ° F.
מערבבים קמח ואבקת אפייה בקערה קטנה; להפריש.
ב גדול, נקי, קערה יבשה לנצח חלבונים ביצה ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית נמוכה עד הלבנים לשחרר ולהתחיל קצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות רכות טופס, 1 עד 2 דקות. מוסיפים לאט את הסוכר, כמות קטנה בכל פעם, וממשיכים להכות עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים חלמונים ומכים רק עד לשלב. הקטנת מהירות נמוכה ולהוסיף קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם חלב, גירוד הצדדים התחתון של הקערה לפי הצורך.
להוסיף וניל לנצח רק עד בשילוב.
לגרד את הבלילה לתוך ungreased 9 אינץ ' צלחת אפייה עגולה.
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
העברת עוגה למתלה קירור מגניב במחבת לחלוטין, 1 עד 2 שעות.
פוק מקורר עוגה בכל רחבי עם שיפוד.
עוגת מברשת עם סירופ תאנה 3/4 כוס.
להרכיב: למעלה עם פודינג ותאנים.
מגישים, מעבירים סירופ תאנה נוסף ליד השולחן.