Escarole Quesadillas הוא צמחוני מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שעועית, אסקרול, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Escarole Pizzan (פאי Escarole-איטלקי), נקניק ברביקיו, בייקון ואננס Quesadillas (AKA Bbq הוואי פיצה Quesadillas), ו Quesadillas de Pollo (Quesadillas עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף את כל escarole ולקרוע 1 פאונד לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
2
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני עד חם. מערבבים את השום, 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. לבשל, ערבוב, עד השום הוא זהב, על 2 דקות. מערבבים את escarole הקרוע, קומץ בכל פעם, ומבשלים, פונה עם מלקחיים ומוסיפים יותר escarole כמו הירוקים לנבול. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מתאדה, על 5 דקות. מוסיפים את הרוטב החריף.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
אסקרול
צרור תרד טרי (בערך
ירוק
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מקום 4 טורטיות על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4
מורחים 1/2 כוס הגבינה באופן שווה על כל טורטייה, ולאחר מכן לחלק את escarole בין טורטיות, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
אסקרול
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מפזרים את escarole עם 1/2 כוס יותר גבינה לכל טורטייה, מתפשט באופן שווה. למעלה עם הטורטיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
אסקרול
רוטב חמוציות, להגשה
6
מחק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
חום 1 כף שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מקום 1 קסדייה במחבת ועטיפה. מבשלים עד התחתון הוא זהב, 2 עד 3 דקות. הפוך את טורטייה ומבשלים עד שהצד השני הוא זהוב, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מעבירים את הקסדייה למשטח עבודה ומבשלים את הקסדייה הנותרת באותו אופן.
10
חותכים את escarole הנותר לחתיכות דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
11
מוסיפים את השעועית, העגבניות, מיץ לימון, כמון, את הנותרים 1 כף שמן 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
חותכים את הקסדיות לתוך טריזים ומגישים עם סלט שעועית אסקרול וסלסה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.