טורטיות עוף פיאסטה
טורטיות עוף פיאסטה עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו סלסה עבה, גבינת צ'דר חדה, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו קסדיות שרימפס פיאסטה, Quesadillas de Pollo (Quesadillas עוף), ו טורטיות אננס Dak Bulgogi Quesadillas (אננס פיקנטי קוריאני BBQ עוף Quesadillas) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 450°f. קו 15x10x1 אינץ ' מחבת עם לסכל. לרסס את שני הצדדים של כל טורטייה קלות עם ספריי בישול.
מקום 2 טורטיות על מחבת מרופדת בנייר כסף.
מפזרים כל אחד עם מחצית העוף, רצועות פלפל, גבינה ובצל ירוק. למעלה עם 2 טורטיות שנותרו.
אופים 3 עד 5 דקות או עד חום בהיר פריך.
חותכים לפרוסות, מגישים עם סלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.