טורטיות עוף צלויות
טורטיות עוף צלויות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, גבינת צ'דר, עגבניות שזיף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טורטיות עוף צלויות, עוף צלוי וקסדיות חומוס, ו טורטיות חזיר צלויות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להביא סיר בינוני מים מומלחים קלות לרתיחה; להוסיף חזה עוף ולהפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים בעדינות עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז, 15 דקות.
תן לעוף להתקרר עד שניתן לטפל בו בקלות. לגרוס עוף עם הידיים; לחזור למחבת רוטב ריק. מערבבים רוטב ברביקיו, פטרוזיליה, ושום לתוך עוף.
להניח 4 טורטיות על תבנית אפייה. ערב להפיץ עוף תערובת בין טורטיות 4, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצה החיצוני. למעלה כל טורטיה עם 1/4 עגבניות 1/4 גבינת צ ' דר.
מניחים טורטייה אחרת על גבי כל טורטייה מלאה.
אופים קסדיות בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת, 5 עד 7 דקות.