טורטיות תירס תוצרת בית
טורטיות תירס תוצרת בית יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ערב טאקו עם טורטיות תירס תוצרת בית, טאקו עוף רך עם כוסברה Chimichurri ו טורטיות תירס תוצרת בית, ו קפה שפשף טאקו חזיר על טורטיות שוקולד תירס תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את תערובת המסא ומים חמים בקערה בינונית, ומערבבים עד לקבלת בצק רך. אתה יכול להשתמש בכף עץ לערבוב, אבל יהיו לך תוצאות טובות יותר אם אתה משתמש בידיים שלך. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין ללוש עד שהוא חלק.
אם הבצק נראה יבש, מוסיפים יותר מים, כף בכל פעם, לפי הצורך.
כדי ליצור את טורטיות, אחד בכל פעם, לצבוט את חופנים קטנים (כ 3 כפות) של הבצק לגלגל כל אחד בין כפות הידיים לתוך כדור. מכסים את כדורי הבצק עם מטלית לחה כפי שאתה יוצר אותם, כדי למנוע מהם להתייבש.
מניחים צד אחד של הפלסטיק על תחתית העיתונות, מניחים כדור בצק במרכז, ומקפלים את הצד השני של הפלסטיק על הבצק. סגור את החלק העליון של טורטייה לחץ בחוזקה על הבצק כדי לעצב את הטורטייה. (ראה הערה.)
מניחים טורטייה על המחבת ומבשלים 1 1/2 דקות. באמצעות מרית, להפוך אותו ולהמשיך לבשל, מרפרף אותו מדי פעם, עד ששני הצדדים מכוסים כתמים חומים קטנים.
להעביר צלחת לכסות עם מגבת מטבח כדי להתחמם בזמן שאתה מבשל את טורטיות הנותרים, לערום את טורטיות סיים על הצלחת.
אם אתה לא יכול לקבל את הידיים על עיתונות טורטייה, משטח נקי יעשה. אתה עדיין צריך את הפלסטיק, כך הבצק לא מקל על הדלפק.
מניחים כדור בצק בצד אחד של הפלסטיק, מכסים עם הצד השני, ולהשתמש במחבת כבדה כדי ללחוץ את טורטייה. תערובת מאסה ניתן למצוא בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים גדולים יותר.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA