קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורטייה ספרדית עם רומסקו שקדים

טורטייה ספרדית עם רומסקו שקדים
המתכון ספרדית טורטייה עם רומסקו שקדים מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, מלח, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. נסו רוטב רומסקו – פלפל אדום ספרדי ורוטב אגוזים (או שקדים) - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן, רוטב רומסקו ספרדי, ו טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
כדי להכין romesco, לחתוך פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
RomescoRomesco
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 6 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
בואו לעמוד 20 דקות. מקלפים וקוצצים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
6
מניחים את הפלפל הקצוץ במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מוסיפים עגבניות ו -10 המרכיבים הבאים( עגבניות דרך לחם); תערובת תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כדי להכין טורטייה, לשלב פרוסות תפוחי אדמה ו 2 כפיות שמן זית על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בשכבה אחת; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
אופים תפוחי אדמה ב 350 במשך 40 דקות או עד מכרז, הופך לאחר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר פרוסות תפוחי אדמה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
13
שלב תחליף ביצה וביצים בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף עד קצף (כ 2 דקות). מערבבים בפרוסות תפוחי אדמה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצהתחליף ביצה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
יוצקים תערובת ביצים למחבת, מפיצים תפוחי אדמה בשכבה זוגית עם מרית. להפחית את החום בינוני; לבשל 4 דקות או עד הקצוות נקבעים התחתון הוא השחמה קלות. לעטוף את הידית של מחבת עם לסכל; broil 4 דקות או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
16
הסר מהתנור; הפוך על מגש הגשה. מגניב לפחות 5 דקות או לטמפרטורת החדר לפני ההגשה עם רוטב romesco.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן