טורטלי תפוחי אדמה ועירית עם חמאה חומה ומרווה
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם חמאה, עירית בתוספת 4 כפות, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורטלי חמאה חומה, ניוקי תפוחי אדמה עם רוטב מרווה חום-חמאה, ו חמאה חומה ותבשיל בטטה מרווה.
הוראות
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
בקערת ערבוב מרסקים תפוחי אדמה בעזרת מועך עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים גבינה, עירית, ביצים ואגוז מוסקט ומערבבים היטב.
מרדדים פסטה להגדרה הדקה ביותר וחותכים לריבועים בגודל 4 אינץ'.
מניחים 1 כף תערובת תפוחי אדמה במרכז כל ריבוע. קפלו פינות מנוגדות של כל ריבוע יחד ולחצו בחוזקה כדי לאטום וליצור משולש. קירב את הנקודות ההפוכות של המשולש ולחץ בחוזקה כדי להתמזג. ממשיכים עד שכל הפסטה ממולאת ונוצרת לטורטלי. זרוק פסטה למים רותחים ובשל עד שהיא רכה, בערך 6 עד 7 דקות.
בינתיים ממיסים חמאה בתבנית מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' וממשיכים לבשל עד להופעת צבע חום זהוב (רעש) בנוזל הדק ביותר של החמאה.
מוסיפים עלי מרווה ומסירים מהאש.
מוסיפים מיץ לימון ומניחים בצד.
מסננים היטב טורטלי, יוצקים בעדינות לתבנית מטגנת ומחזירים לאש.
מוסיפים את יתרת העירית והגבינה, זורקים לציפוי ומגישים מיד.