קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

טורטליני

טורטליני
טורטליני הוא הר ד ' אובר שמשרת 8. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו ביצה, שמן זית, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 48%. נסו מרק טורטליני (טורטליני אן ברודו), מרק טורטליני, ו מרק טורטליני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה לשלב את כל החומרים, למעט לשטוף פסטה וביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בעזרת מתכון הפסטה הטרי מרדדים את הבצק ביד או במכונה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייהפסטה טרייה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
חותכים לסיבובים בגודל 3 או 4 אינץ ' בעזרת חותך עוגיות עגול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
4
מניחים 1/4 כפית במרכז כל סיבוב.
5
מברשת לשטוף ביצה (על החצי התחתון של הסיבוב ולקפל מעל לאטום. קפלו לאחור סביב האצבע וסובבו את הקצה ליצירת טורטליני.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
(קיבלר)(קיבלר)
6
בחצי ליטר מים מומלחים רותחים במהירות מוסיפים את הטורטליני בקבוצות. מבשלים 3 עד 5 דקות, או עד שהם צפים אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מוציאים למסננת לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
ביד: על משטח נקי יוצרים באר עם הקמח. בכוס מדידה מערבבים את הביצים, המים והשמן והמלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
9
יוצקים את התערובת הרטובה לאט לקמח ומערבבים עם 2 האצבעות עד להטמעת כל הרטוב. אל תכריחו את הבצק לקחת את כל הקמח. אם אתה מתכוון להשתמש במכונת פסטה כדי לרדד את הבצק אתה יכול בשלב זה ליצור את הבצק לדיסק ולכסות בניילון.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
10
מקום במקרר במשך שעה 1 לנוח. אם אתה מתכוון לגלגל את זה ביד אתה צריך ללוש את הבצק על משטח עבודה מקומח במשך 8 עד 10 דקות. .
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
בקערה של מעבד המזון שלך לשלב את הקמח והמלח ואת הדופק 2 עד 3 פעמים. בכוס מדידה נוזלית מקציפים את הביצים, המים והשמן. תוך כדי פעימת המכונה יוצקים תערובת זו בזרם רציף וממשיכים להפעיל את המכונה עד שהבצק מתחיל להתרחק מדפנות הקערה. בצע את ההוראות לעיל עבור יד מתגלגל או מכונה. .
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המוט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 600 דולר לבקבוק.
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.