טורטליני פטריות במרק פטריות
טורטליני פטריות במרק פטריות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 60 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חמאה, parmigiano-רג'יאנו, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: מרק פטריות, מרק פטריות שיטאקי, ו מרק פטריות קל.
הוראות
יוצקים מים רותחים חמים מעל פורצ ' יני בקערה ולתת לעמוד עד מתרכך, כ 20 דקות. הרם את פורצ ' יני, סוחט נוזל עודף בחזרה לקערה, ולשטוף כדי להסיר כל חצץ. דק קוצצים פורצ ' יני.
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה ושמורה אחרת.
לקצץ כרישה, שמירה על 5 סנטימטרים של עלים ירוקים, ולשטוף ירקות היטב. חצי שאר כרישה לאורך, ולאחר מכן לשטוף היטב מתחת למים קרים להתייבש טפיחה. קוצצים גס ירקות דק קוצצים חלקים לבנים וחיוורים ירוקים, הזמנת ירקות בנפרד.
גרגר דק מספיק גבינה כדי למדוד 1/4 כוס, ואז לחתוך ולהזמין קליפה. שמור נשאר חתיכת הגבינה.
כובעי קרמיני פולס, כובעי שיטאקי, פורצ ' יני קצוץ 1/3 כוס, חלקים ירוקים לבנים וחיוורים של כרישה, שום, ו 1/2 כפית מלח במעבד מזון עד טחון דק.
מחממים חמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון עד הקצף שוככת, ואז לבשל תערובת פטריות, ערבוב כל הזמן, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות זהובות, על 10 דקות.
מעבירים לקערה ומגניבים לחלוטין. מערבבים 1/4 כוס גבינה מגוררת, 1 פטרוזיליה כף, ומלח ופלפל לפי הטעם.
הכנס פטרוזיליה וקורנית לתוך סלרי וקשור יחד חזק עם חוט כדי להפוך זר garni. להביא מים קרים, מרק בשר בקר, זר garni, גרגרי פלפל סדוק, גבעולי קרמיני, גבעולי שיטאקי, ירקות כרישה, הנותרים פורצ 'יני קצוץ, פורצ' יני ספוג נוזלי, קליפת גבינה, ונשאר 1/4 מלח כפית לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום ולבשל בבית רתיחה חשופה, מכוסה חלקית, 45 דקות.
יוצקים מרק דרך מסננת גדולה מרופדת בעובי כפול של בכותנה שטופה וסחוטה (או מגבות נייר רטובות) לתוך קערה גדולה, לחיצה על והשלכת מוצקים. החזר מרק לסיר.
הגדר רולים חלקים של יצרנית פסטה בהגדרה רחבה.
חותכים בצק פסטה ל 4 חתיכות ולשמור 3 חתיכות מכוסה. לשטח חתיכת בצק לא עטופה לתוך מלבן להאכיל דרך רולים. מקפלים מלבן במחצית להאכיל דרך רולים 8 יותר פעמים, קיפול במחצית בכל פעם לאבק עם קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
הפעל את החוגה להגדרה הבאה (צרה יותר) והאכיל את הבצק ללא קיפול. המשך להאכיל את הבצק ללא קיפול, מה שהופך את החלל בין רולים צר יותר בכל פעם, עד הגדרה צרה יותר משמש. (
חותכים גיליון בצק לשניים אם זה מקבל יותר מדי זמן.)
לגזור סיבובים רבים ככל האפשר מן הסדין עם חותך עוגיות (קישוטים מילואים לשימוש נוסף, כגון מרק עוף אטריות).
העברת סיבובים בשכבה 1 כדי גיליון אפייה מצופה נייר שעווה מקומטת קלות לכסות עם ניילון לעטוף.
עבודה עם 5 סיבובים פסטה בכל פעם, לשים 1/4 כפית מילוי במרכז כל סיבוב, שמירה על סיבובים הנותרים מכוסה בחוזקה עם ניילון לעטוף. להרטיב את הקצוות של מילוי עקף סיבובים עם קצה האצבע טבול במים לקפל במחצית, לתת קצה התחתון בולט מעט מעבר לקצה העליון, ולאחר מכן לחץ על קצה העליון לחצי התחתון כדי לאטום. החזקת קצה ישר של חצי ירח על הציפורן של האצבע הקטנה שלך, לעטוף חצי ירח סביב קצה האצבע (אשר יגרום קצה מעוקל להעיף למעלה), חופפים פינות צובט לאטום.
להעביר טורטליני למגבת מטבח יבשה (לא בד טרי).
מרדדים וחותכים בצק שנותר ולעשות יותר tortellini באותו אופן, עובד עם חתיכה 1 בכל פעם.
מביאים מרק לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים טורטליני ומבשלים ברתיחה חזקה, ערבוב בעדינות פעם או פעמיים, עד מכרז, 3 עד 5 דקות.
מרק מצקת עם 8 עד 10 טורטליני לאדם לתוך קערות ומגישים את חתיכת Parmigiano-Reggiano הנותרים בצד עבור צורם.