קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

טורטליני פרימוורה

טורטליני פרימוורה
Tortellini Primavera דורש כ-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 12 גרם חלבון, 20 גרם שומן ובסך הכל 327 קלוריות. תמורת 1.98 דולר למנה, אתה מקבל ארוחה בסגנון המשרת 6. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, רוטב שמנת לסלט קיסר, גבינת פרמזן וטורטליני גבינה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 59%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את טורטליני פרימוורה, טורטליני פרימוורה וטורטליני פרימוורה.

הוראות

1
מבשלים טורטליני לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מקפיצים דלעת צהובה וקישואים בשמן במשך 4-6 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהובסקווש צהוב
טורטליניnameטורטליניname
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים טורטליני; להעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את תערובת הדלעת, העגבניות, הבצל והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סכין קילוףסכין קילוף
4
מטפטפים רוטב לסלט; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גספריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס
5
מפזרים גבינה ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.